Померло немовля, якому видалили кілограмову пухлину

Померло немовля, якому видалили кілограмову пухлину
Фото - hod.likarnja.org.ua
  • Серце дівчинки зупинилося через добу після операції.

У ніч на понеділок, 17 травня, лікарі Хмельницької обласної лікарні спільно з представниками з Національного інституту раку провели операцію тримісячній дитині. 6-кілограмовому маляті видалили тканини вагою 1,5 кілограма. Сама пухлина важила 970 грамів. Про це повідомила прес-секретар комунального некомерційного підприємства «Хмельницька обласна дитяча лікарня» Світлана Петровська.

Операція пройшла успішно. Пацієнтку перевели до відділення реанімації, де вона перебувала під наглядом лікарів. Однак дитина померла. Серед причин лікарі називають те, що патологія була вродженою. Пухлина росла у тілі дитини впродовж трьох місяців. До того ж мати вчасно не звернулася до лікарів за допомогою, тож злоякісне утворення пізно діагностували.

Нагадаємо, таку операцію у Хмельницькій обласній лікарні проводили вперше. Лікарі зробили все можливе, та організм був надто виснажений хворобою. Серце дівчинки зупинилося через добу після операції.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (73)
  • Татьяна Лазаренко

    Такой маленький ангелочек и с таким диагнозом, не выдержало сердечко после сложной операции. Так мало прожил 😥
  • Ліда Демчук

    Щирі співчуття рідним...😥 Світла пам'ять маленькому Ангелику! 🕯🙏
  • Светлана Попова

    🙏🙏🙏🙏🙏
  • Мальвіна Ставровська

    Сочувствие огромное родителям,но ребёнок был обречен изначально...не нужно никого винить,просто так сложилось
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up