Від McDonald's до проблем ЖКГ: про що пишуть хмельничани у петиціях до мерії

Від McDonald's до проблем ЖКГ: про що пишуть хмельничани у петиціях до мерії
  • За місяць хмельничани зареєстрували 13 петицій. Жодна ще не набрала необхідну кількість голосів.
  • Більшість звернень стосуються проблем житлово-комунального господарства.
  • Найбільшу підтримку здобула пропозиція відкрити McDonald's в Хмельницькому.

Система петицій в Хмельницькому запрацювала в січні 2016 року. Відтоді міськрада отримала 501 електронне звернення від містян. Лише кожну десяту підписала необхідна кількість людей. Вони отримали відповіді від влади. У більшості випадків міськрада вказувала, що реалізація запропонованого можлива, але потребує часу.

Читайте також: А влада чує хмельничан? Як реагує мерія на електронні петиції

У червні хмельничани подали 13 петицій. Жодна із них не набрала необхідних 500 підписів. Більшість із звернень стосуються проблем житлово-комунального господарства міста. Люди просять встановити світлофор, відремонтувати вулицю, облаштувати зупинку чи громадські туалети.

Відео дня

Лише дві петиції за червень набрали більше 100 голосів. Це прохання облаштувати тротуар на Трудовій (від Заводської до Автовокзалу №1) і відкритти McDonald's в Хмельницькому.

 

Читайте також: Петиції до влади: від зони Wi-Fi до перейменування Хмельницького

У петиції про відкриття McDonald's Ярослав Щербатюк аргументував свою пропозицію  тим, що такі заклади є в багатьох містах України. Також він зазначив, що біля приміщень McDonald's завжди чисто і проведено благоустрій. Він вважає, що таке місце підійшло б для місця відпочинку туристів, які прямують через Хмельницький в Кам’янець.

Автором другої петиції із підтримкою в більш, як 100 голосів, є Андрій Іваницький. Студент ХУУПу у зверненні скаржиться на відсутність або поганий стан пішохідних доріжок на Трудовій. Зазначає, що ділянка від Заводської до першого автовокзалу активно забудовується. А пройти тут, особливо за поганих погодних умов, досить важко.

- Я проживаю в цьому районі і ходити через такі тротуари незручно. Я звертався до свого ЖБК. Вони працюють над цим питанням. Але це не вирішить всієї проблеми. Тротуар поганий по всій ділянці. Це питання компетентна вирішити лише міська рада - прокоментував vsim.ua Андрій Іваницький.

У всіх петицій за червень є від 60 до 90 днів, аби назбирати 500 голосів. Тоді влада зобов’язана буде відповісти на звернення і висловити свою позицію по тому чи іншому питанні. Слідкуйте за життям Хмельницького на vsim.ua.

Читайте також: Якщо Хмельницький перейменують: чому Плоскирів краще за Проскурів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Леонид Наседкин

    Отравы можно и своей  покушать.

    Сергій Якубенко reply Леонид Наседкин

    згоден. вони своїм неякісним харчем дітей заманюють. бо він смачний але ....................
  • Сергій Якубенко

    є хороші ідеї. але фаст-фуду в місті і так вистачає.

    Andy Andy reply Сергій Якубенко

    Проблема в тому, що в нас немає нормальних фастфудів, типу Мака.  В нас всюди бургери г... Я б раз на місяць із задоволенням з'їв би норм. бургер. Ну і для дітей в них класні свята. В нас Фокс та Біг бургер - це просто фу.

    Piotr Dejneka reply Сергій Якубенко

    Выстачає, але Макдональдс кращий за любий з інших фаст-фуд нашого міста. Краще б вони викупили наші, та зробили там маки. KFS хоча б 1 теж булоб добре мати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up