Від пологів у Хмельницькому до трагічної ДТП: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень

Від пологів у Хмельницькому до трагічної ДТП: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень
Фото ілюстративне
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень. 
 

1. У кого народжують хмельничанки: список гінекологів і відгуки

У Хмельницькому міському перинатальному центрі, що на Хотовицького, за 6 місяців 2021 року прийняли 1 011 пологів.  Перш ніж народити, всі жінки мають стати на облік до дільничного акушера-гінеколога. 

У Хмельницькому перинатальному центрі є 21 лікар, який приймає пологи. Що про них кажуть жінки, які вже стали мамами? Зібрали відгуки про хмельницьких медиків, які допомагають з’явитися на світ. 

Відео дня

2. Нова об’їзна дорога біля Хмельницького: що відомо (КАРТА)

З півдня та частково сходу Хмельницький оточений об'їзною дорогою. Вона є частиною траси М-30 — колишньою М-12. Цією дорогою транспорт оминає Хмельницький, не заїжджаючи на вулиці міста. Тим часом з західного, північного та частково східного боку об’їзної немає. Відсутність об’їзної дороги є однією з причин того, що Західно-Окружна є найбільш завантаженою вулицею Хмельницького.

Будівництво обходу міста з півночі заплановане на перспективу. Про це журналістам vsim.ua розповіла фахівець зі зв’язків з громадськістю та пресою Служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Юлія Манзяк. 

3. У Хмельницькому запустять маршрутку №15 (СХЕМА РУХУ)

На засіданні виконкому міської ради прийняли рішення запровадити ще один маршрут громадського транспорту. Мова йде про маршрут №15. Він курсуватиме з Хмельницького до Шаровечки.

4. В поліції повідомили деталі ДТП у Хмельницькому районі, в якій загинула одна людина 

Поблизу села Голосків не розминулись два автомобілі  - "Toyota Highlande" і "Mercedes-Benz S 500". За попередньою інформацією, 39-річний житель Київської області на автомобілі "Toyota" виїхав на зустрічну смугу руху. Там він врізався у  "Mercedes", яким керував 61-річний тернополянин. Від отриманих травм на місці загинув водій "Mercedes".  

5. Смертельна ДТП: бабуся та дідусь загинули одразу, 2-річна Єва у критичному стані 

Під час ДТП на трасі Київ - Чоп загинуло подружжя зі Славути. Чоловіку та жінці було по 52 роки. З ними в автівці була їхня онука.  Вона знаходиться у реанімації Рівного в критичному стані. Журналістка ВСІМ знайшла родичку загиблих і зібрала коментарі рятувальників і лікарів.  Подробиці читайте в матеріалі.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up