Від рейтингу гінекологів до транспортного колапсу: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень

Від рейтингу гінекологів до транспортного колапсу: 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень.
 

1. У страшній ДТП біля Хмельницького загинуло подружжя Гандзюк. У них залишилася 9-річна донька

Смертельна аварія сталася поблизу повороту на село Чабани в Хмельницькому районі, зіткнулися  «Renault Megane» та вантажівка «Volvo». 34-річний чоловік, який був за кермом фури, не постраждав. Водій легковика і пасажирка померли на місці. Загиблими виявилося подружжя з Хмельницького, які мають єдину 9-річну доньку. 

Відео дня

2. Склали рейтинг гінекологів, яким довіряють хмельничанки

Минулого року лікарі міського перинатального центру вели вагітність у 1 294 осіб. До кого з лікарів йшло найбільше жінок? ВСІМ склали рейтинг з ТОП-10 акушерів-гінекологів.  

3. Вихідні на Великдень 2021: скільки будуть відпочивати українці

Великдень є перехідним святом, тому його щороку відзначають у різні дні. Цьогоріч він припадає на 2 травня. З нагоди свята українці отримають додаткові вихідні.

4. Транспортний колапс у Хмельницькому

Через негоду 10 березня Хмельницький став у заторах. Разом з карантинними обмеженнями все це спричинило в місті транспортний колапс. У період між 18:00 та 19:00 чимало пасажирів не могли виїхати з зупинки «Либідь Плаза» у напрямку Виставки та Озерної. Туди майже не їздили тролейбуси та великогабаритні автобуси.

Хмельничанин, якому не вдалося зайти в 29-ту маршрутку, став перед нею, не даючи проїхати. До нього приєдналися кілька інших людей, які доти чекали на зупинці. Вони не давали маршрутці зрушити з місця близько хвилини.

5. Непритомна мама й мотоцикліст під вартою. Оголосили вирок у справі 11-річної Софії Чорнобай

Мотоциклісту Сергію Владико, який є обвинуваченим у смертельній ДТП із 11-річною Софією, сьогодні, 9 березня, оголосили вирок. Йому призначили покарання за частиною 2 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Мотоцикліста засудили до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up