Непритомна мама й мотоцикліст під вартою. Оголосили вирок у справі 11-річної Софії Чорнобай

Непритомна мама й мотоцикліст під вартою. Оголосили вирок у справі 11-річної Софії Чорнобай
  • Мотоцикліста Сергія Владико визнали винним у смертельній ДТП.
  • До вступу вироку в законну силу він перебуватиме під вартою в СІЗО.
  • Після проголошення рішення суду мама загиблої дівчинки знепритомніла.

Мотоциклісту Сергію Владико, який є обвинуваченим у смертельній ДТП із 11-річною Софією, сьогодні, 9 березня, оголосили вирок. Йому призначили покарання за частиною 2 статті 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Мотоцикліста засудили до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. 

Суд вирішив стягнути з Сергія Владико на користь сім’ї Чорнобай 33 736,90 гривень матеріальної шкоди і 500 000 гривень моральної. А також на користь держави - 25 550,77 гривень. 

До вступу вироку в законну силу Сергій Владико перебуватиме у СІЗО. Під варту його взяли в залі суду. Вирок може бути оскарженим протягом 30 днів. 

Відео дня

Судові засідання по цій справі тривали понад рік. Батьки загиблої дівчинки кожного разу не стримували сліз. Так було і сьогодні, під час проголошення вироку. Батьки загиблої Софії Чорнобай плакали, коли озвучували травми, від яких померла їхня дитина. Згодом Наталія Чорнобай знепритомніла в коридорі міськрайонного суду. Працівники установи допомагали жінці прийти до тями. 

Нет описания.

Нагадаємо, що резонансна аварія сталася восени 2019 року на перехресті Старокостянтинівське шосе та Водопровідної. Через зіткнення двох транспортних засобів померла 11-річна Софія Чорнобай. Того дня дівчинка мирно стояла на тротуарі й чекала зелений сигнал світлофора. 

Одним з учасників аварії був водій автомобіля “Mercedes”. Він втік за кордон. Його затримали і наразі триває слідство. 

На минулих засіданнях мама дівчинка зверталася до мотоцикліста Сергія Владико. Зі сльозами на очах жінка сказала про його байдужість до неї як до матері. А також просила суд обрати йому найвищу міру покарання. Детальніше про це дивіться на відео тут.

Сергій Владико від останнього слова перед вироком відмовлявся. Мовляв, йому нічого додати. А його адвокат просив закрити кримінальне провадження, повідомивши суду, що з його підзахисного намагаються зробити “цапа відбувайла”. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (119)
  • Анжела Климчук

    Могли в інтерпол хочаб обявити
  • Валентина Лахтадыр

    Я в шоке от того,что дали только 6лет,но больше что 3 года он не может управлять авто!А ГДЕ НА ЗОНЕ ОН БУДЕТ ТАКСТСТОМ?Таких нужно лишать прав ПОЖИЗНЕННО!
  • Vladislav Viktorovich

    Я видел видео дтп мотоцикл 100 не ехал а турок срезал угол при повороте
  • Дмитрий Тимонин

    Таких надо на площади и прилюдно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up