Від шалених перегонів до віча на Майдані: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому

Від шалених перегонів до віча на Майдані: ТОП-5 новин тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різнобарвних та цікавих подій. Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.  

1.

У Хмельницькому втретє  провели змагання за Кубок міського голови з мотокросу. Цьогоріч на змагання приїхали з різних  куточків України. Всього участь у змаганнях взяли понад 50 учасників. На трасі довжиною 1960 метрів вони долали складні перешкоди та намагалися якомога швидше проїхати маршрут. Змагалися, як юнаки, так і вже досвідченні любителі двоколісних. 


 

Відео дня

2.

Справу скандального проросійського блогера, який побив АТОвця у Хмельницькому, передали до суду.  Щоб ще раз “подивитися в очі сепаратисту”, до суду прийшли  десятки активістів. На суді стало відомо, що Артуру Сороченку змінили класифікацію злочину. Раніше йому інкримінували частину 2 статті 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб). Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до трьох років. Тепер же Сороченку інкримінують частину 1 цієї ж статті. Це означає, що за побиття АТОвця блогер може відбутися лише штрафом в розмірі 1700 гривень.

3.

Більше року пройшло від шахливої ДТП з освітянами у Хмельницькому. І ось, цього тижня відбулося чергове слухання по праві. Вперше за весь час після аварії, почали досліджувати докази по справі. Прокурор повідомила, що було проведено ряд експертиз, зачитала висновки експертів та деталі подій тієї фатальної ночі. Обурення усіх учасників процесу викликав дорожній лист, який надійшов на запит від міської ради. 

 

4.

Виставка собак усіх порід відбулася в Хмельницькому. Учасники зібралися на стадіоні Хмельницького національного університету. Песики слухняно стояли біля господарів, одні з них граційно позували на камери, а інші — ховали погляд.


5.

На початку жовтня  президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна погоджує так звану "формулу Штайнмаєра". Відповідно до неї окупована частина Донбасу має отримати тимчасовий особливий статус. Ця заява Зеленського викликала бурхливу дискусію в суспільстві. Чимало українців виступили проти. Містами країни прокотилася хвиля протестних акцій. Зокрема, 6 жовтня сотні хмельничан зібралися на майдані Незалежності на віче. Люди вигукували патріотичні гасла та співали пісню про Путіна.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up