Зрада чи перемога: що думають хмельничани про "формулу Штайнмаєра"

Зрада чи перемога: що думають хмельничани про "формулу Штайнмаєра"
Фото: ТСН
  • 1 жовтня Україна погодила та підписала "формулу Штайнмаєра", зміст якої полягає у врегулюванні конфлікту на Донбасі через надання йому тимчасового особливого статусу.
  • Таке рішення сподобалося не усім. Що ж думають про формулу хмельничани?

 

 

На початку жовтня  президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна погоджує так звану "формулу Штайнмаєра". Відповідно до неї окупована частина Донбасу має отримати тимчасовий особливий статус у день проведення на цих територіях місцевих виборів, пише hromadske.

Заява Зеленського викликала бурхливу дискусію в суспільстві. Чимало українців виступили проти і називали все це капітуляцією. Через це містами країни прокотилася хвиля протестних акцій. Так 6 жовтня сотні хмельничан зібралися на майдані Незалежності на віче. Там вони висловили невдоволення щодо схвалення владою “формули Штайнмаєра”. Люди вигукували патріотичні гасла та співали пісню про Путіна.Окрім того, своє занепокоєння та заклики відмовитися від реалізації "формули" висловили місцеві органи влади, зокрема і Хмельницька облрада.

Через шквал критики президент записав публічне звернення. У ньому він зазначив, що "зрада відміняється" та пояснив свою позицію стосовно ситуації, яка склалася. 

Відео дня

"ВСІМ" стало цікаво, що думають про запропоновану "формулу" хмельничани. Протягом кількох днів усі охочі могли висловити свою точку зору, обравши одну із відповідей нашого опитування. Так, як виявилося, більшість респондентів підтримують рішення президента - 53,42%. Натомість 30,58% учасників голосування вважають формулу "зрадою". Кожен десятий опитаний ще "не визначився" зі своїм рішенням.
Результати опитування станом на 6 жовтня 16.00
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Smirnov S

    Чому більше коментарів від прихильників руського миру? Тому що це їхня робота, писати коментарі, вони отримують за це заробітну плату.
  • Анонім

    Можна сказати з упевненістю, що в масштабах України перевага була б набагато більшою. Агресивна меншість ладна тільки воювати, а страждає вся Україна.
  • Sever

    а потім з'являються такі результати та коментарі від "борцунів за краще життя та ковбасу по 2,20"
  • Беркут

    Ура
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up