Від цін в таксі до огляду хмельницьких секондхендів: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень

Від цін в таксі до огляду хмельницьких секондхендів: ТОП-5 новин на ВСІМ за тиждень
Фото: "24Канал"
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних новин за тиждень.  

 

1. Повідомляють про відкриття «McDonald’s» у Хмельницькому 5 серпня. Що кажуть у компанії (ОНОВЛЕНО) 

На проспекті Миру триває будівництво першого в Хмельницькому ресторану мережі швидкого харчування «McDonald’s». Сайт rau.ua повідомив, що відкриття ресторану «McDonald’s» планується 5 серпня цього року. Але у пресслужбі «МакДональдз Україна» повідомили, що інформація про відкриття ресторану 5 серпня не відповідає дійсності. 

Відео дня

2. Рейтинг таксі Хмельницького за вартістю поїздки (ОНОВЛЕНО)

Підвищення вартості проїзду в громадському транспорті обурило багатьох хмельничан. Мовляв, за відсутності комфорту з такими цінами вигідніше на таксі їздити. Особливо з родиною чи компанією друзів. Чи справді це так? Перевірили для вас тарифи на проїзд у таксі Хмельницького.

3. Як виглядав Хмельницький 30 років тому? Зібрали підбірку відео 

Як виглядав робочий день на “тучі” в 90-х і як тоді святкували день міста?  Зібрали 6 відео, на яких збереглися ексклюзивні кадри Хмельницького. На них можна знайти себе, рідних чи знайомих.  Переглядайте й згадуйте, якою раніше була атмосфера в місті. 

4. На Хмельниччині легковик зіткнувся з вантажівкою: є постраждалі (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася на ви­їз­ді з Ше­пе­тів­ки. На ав­то­до­ро­зі не роз­ми­ну­ли­ся лег­ко­вик та ван­та­жів­ка. Пос­траж­да­ли обид­ва тран­спортні за­со­би: ван­та­жів­ка DAF зле­ті­ла у кю­вет, а две­рі з бо­ку во­дія в ав­то­мо­бі­лі Renault Kangoo від­несло на де­сят­ки мет­рів. 39-річ­но­го во­дія Renault Kangoo гос­пі­та­лі­зу­ва­ли.

5. Рейтинг секондів в центрі Хмельницького за цінами на вагу

Гасло чи не кожного секонду - “Одягнися дешево і стильно”. Деякі цим користуються і навіть використовують вислів у якості назви магазину. Таким чином увагу покупців часто привертають написи на вітрині: “Дешевше не знайдеш”, “Стильний одяг з Європи” - чи щось цьому подібне. Журналістка vsim.ua перевірила, за скільки продають вбрання у секондах, які в центрі Хмельницького.



 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up