Віктор Бурлик заспокоївся. Концерт Сергія Бабкіна не блокуватимуть

Віктор Бурлик заспокоївся. Концерт Сергія Бабкіна не блокуватимуть
  • Погрозами зірвати концерт депутат облради Віктор Бурлик змусив артиста публічно заявити про своє ставлення до Росії.

  • Організували прес-конференцію і запросили журналістів.

  • Що вимагав “свободівець” і як відповідав співак, бачили vsim.ua.

Концерт українського співака Сергія Бабкіна запланований у хмельницькій філармоні на 19:00 сьогодні, 23 жовтня. Попри заяви депутата обласної ради Віктора Бурлика і ВГО «Сокіл», виступ артиста все ж відбудеться. Активісти передумали блокувати виступ після зустрічі із співаком і його адвокатом. Так вони вирішили після конференції з артистом.

Конференцію організували в монотеатрі “Кут”. На фоні прапорів ВГО “Сокіл” поставили стіл, за який сіли Віктор Бурлик, Сергій Бабкін і його адвокат Ірина Маліцька.

Першим слово взяв Віктор Бурлик. Досить довго депутат не міг чітко сформулювати свої питання до артиста.

Відео дня
  • Ми не є категоричними, щоб не відбувався концерт чи ми хочемо якось Хмельницький закрити від відвідування артистів. Наша вимога, націоналістів, щоб кожен артист, який приїжджає в наше місто, коли відбувається окупація наших земель, мав позицію. Артист є носієм культури. На нього люди рівняються і для багатьох він є прикладом. Тому він не може бути аполітичним, - заявив Віктор Бурлик. – Кожен артист має заявити, що в умовах війни відвідувати Російську федерацію та окуповані території не можна, допоки Росія не виведе своїх військових. Таку б заяву ми б хотіли почути від Сергія.

Поки депутат говорив, артист із адвокатом сиділи й мовчки слухали. В залі, окрім них і журналістів, було ще близько 20 “соколят”. Загалом від Сергія Бабкіна вимагали, аби він сказав, що не збирається їздити в Росію й на окуповані території поки не закінчиться війна. А також, щоб Сергій Бабкін визнав конфлікт на Сході війною, а Росію агресором.

  • Я не планую виступи в Росії. У мене в планах цього немає на сьогоднішній день. Я розумію, що поки відбувається, те що відбувається, не можна їздити, – заявив Сергій Бабкін. – Визнати війною... А наша влада може визнати? Я вважаю владу Російської федерації агресором. Яке в мене відношення до тих людей, які зі зброєю прийшли в мою країну? Негативне. І все.

Артист коротко відповідав на питання. В основному за нього говорила Ірина Маліцька. Після численних питань Бурлика до запитань перейшли журналісти. Конференція тривала 32 хвилини .

Те, що сказали артист і його адвокат задовольнило Віктора Бурлика і представників ВГО «Сокіл». В результаті депутат заявив, що концерт Сергія Бабкіна блокувати вони не будуть.

Читайте також: Директор філармонії "дав добро" на концерт Сергія Бабкіна у Хмельницькому

Претензії і якісь свої вимоги ВГО “Сокіл”, окрім Сергія Бабкіна та Потапа і Насті, має до групи “Не ангели”, які планують завітати до Хмельницького 15 листопада. За словами Віктора Бурлика, гурт у 2014 році виступав в Росії. Каже, що він поки вивчає усе це і в разі підтвердження виступить із «соколятами» проти концерту дівчат. Слідкуйте за оновленнями разом із vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Galina Koshel

    Була на концерті Бабкіна! Талановитий співак, актор, людина! Добре, що "патріоти" не зірвали концерт. Не доходить, що людина десь повинна заробляти гроші на сім"ю. Скільки вже людей виїхало на заробітки в ту ж Росію, Польщу, Італію,  Чехію, Іспанію! Ще й повиїжджають талановиті музиканти.....Залишиться самодіяльність типу Лісапетного батальйону! (P.S.На Лісаперний Батальон і щось подібне вжисть не піду).
  • Нормальний

    Як мавпа може формулювати вірно думку взагалі? Звісно Бурлик довго по цій причині і не міг сформулювати думку. А те що він збирається із дівчатами із "Неангели" воювати, то це автоматично підтверджує відсутність у нього чоловічої суті
  • Степан Бандера

    заїбали ці гопопатріоти

    хто ти  блять такий шоб перед тобою відчитуватись

    чмо лисе, два слова неможе звязати

    ви стіни повідмивайте на будинках шо пообписували..патріоти

    Танюша Двойнос reply Степан Бандера

    і то правда. Нацизм вже якийсь!
  • Тарас

    придурок і шайка зомбі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up