Віолета Лабазюк зустрілась з легендарними українськими прикордонниками

Віолета Лабазюк зустрілась з легендарними українськими прикордонниками
Тут і далі фото Хмельницької обласної ради
  • Військові вступили в бій з окупантами з перших днів та боронили землі. 

  • Серед них — прикордонник зі Зміїного, військовий, що воював на Луганщині та захисник Маріуполя, якого визволили з полону. 

В останній день осені до Хмельницького завітали троє легендарних прикордонників, які з перших днів повномасштабного вторгнення героїчно боронили українські землі від російського окупанта. З ними зустрілась голова обласної ради Віолета Лабазюк. Про це йдеться на сайті установи. 

Хто ці прикордонники

Військові з 24 лютого мужньо вступили в бій та відчайдушно боронили територіальну цілісність української держави на найтяжчих передових позиціях. Це про них казали: «Вогонь запеклих не пече!». Нині вони є елітою Збройних сил України та продовжують тримати позиції.

Отож, до Хмельницького прибули:

Відео дня

Ціль зустрічі

Разом з цими мужніми захисниками на Хмельниччині реалізували важливий проект. Він відбувся в рамках дії обласної програми національно-патріотичного виховання молоді. Проект покликаний не лише сформувати гідну патріотичну позицію а й популяризувати військову справу.

Віолета Лабазюк подякувала прикордонникам та вручила кожному почесні відзнаки – медаль “День Української Державності”, подяки від обласної ради та прапори Хмельницької області.

— Від імені всього українського народу хочу висловити хлопцям великі слова вдячності за їхню мужність, незламну патріотичну позицію, титанічну витримку та сталеву волю! Вони боронили нашу країну у складі легендарних військових підрозділів. Ніякі провокації та пропаганда рашистів – не зламали їх! Ми пишаємось нашими захисниками! – оголосила Віолета Лабазюк. 

Також на зустріч завітав ректор прикордонної академії Олександр Луцький.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up