Від Вакарчука до секс-торгівлі: ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому

Від Вакарчука до секс-торгівлі: ТОП-5 подій тижня у Хмельницькому
  • Тиждень подарував хмельничанам багато різноманітних подій. Радимо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua.

Тиждень для хмельничан видався дійсно насиченим. Були, як приємні події, так і не дуже. Дещо за минулі 7 днів шокувало хмельничан, дещо залишило по собі купі яскравих емоцій. Яким був тиждень, що минає у Хмельницькому, пригадаймо разом.

1. Хмельничанка хотіла продати в бордель свою неповнолітню доньку

Відео дня

На початку тижня поліція затримала хмельничанку, яка хотіла здати власну неповнолітню доньку в секс-експлуатацію. Горе-мати намагалася здійснити угоду та за сорок тисяч гривень продавала 15-річну доньку в бордель, що знаходиться в одному з курортних регіонів. Жінку затримали правоохоронці, коли та отримувала половину домовленої суми, а саме 20 тисяч гривень.

2. До Хмельницького з агітацією та концертом завітав Святослав Вакарчук

11 червня, із “Туром змін” у місто приїхав Святослав Вакарчук. На Майдані Незалежності український музикант представляв хмельничанам свою політичну партію “Голос”. Крім того розповів про нові законопроекти, що видніються на партійному горизонті. Ну, а на десерт, містяни отримали безкоштовний концерт гурту “Океан Ельзи”.

3. Під загрозою опинилося життя недоношеної двійні

До міської дитячої лікарні потрапили недоношені немовлята, яких “витурили” обласного перинатального центру. Крихітна Ксенія важила всього 650 грамів, а її братик Богдан - 1380 грамів. Діти не могли самостійно дихати і їх помістили в кювез на штучну вентиляцію легень. Перед пологами в Хмельницькому обласному перинатальному центрі жінці дали рецепт на препарат, який коштував 25 тисяч гривень. Треба він був для того, щоб у немовлят розкрилися легені. Родина кинула всі зусилля на пошуки необхідного медикаменту. А згодом виявилося, що він зі списку лікарських засобів з Національного Переліку та є у кожній лікарні.

4. У Хмельницькому з ревізією побувала міністр освіти і науки Гриневич

До Хмельницького завітала міністр освіти і науки Лілія Гриневич. Приїхала вона, щоб  подивитися в яких умовах готують майбутніх працівників швейного виробництва. Справа в тому, що два роки тому держава виділила близько 500 тисяч гривень на створення у місті центру для підготовки кваліфікованих робітників за швейним напрямком. Тож пані міністр вирішила проконтролювати процес. У ході візиту вона мала змогу поспілкуватись із викладачами та самими учнями, а також стати свідком самого навчального процесу.

5. Винник у Хмельницькому

А на завершення насиченого тижня хмельничани вдосталь наспівалися в унісон з Олегом Винником на концерті, що пройшов 15 червня на стадіоні “Поділля”. Вже традиційно візит “Містера Щастя” зібрав повний стадіон. Виконував співак всім відомі хіти та порадував новими піснями “Роксолана” та “Бджілка Майя”, на які нещодавно були зняті кліпи.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up