Воду 9 лютого не відключатимуть: комунальники скасували роботи в Хмельницькому

Воду 9 лютого не відключатимуть: комунальники скасували роботи в Хмельницькому
Фото: Depositphotos
  • Все через те, що сьогодні не відключатимуть електрику. 

  • Отож, 9 лютого хмельничани будуть і зі світлом, і з водою.

У четвер, 9 лютого, працівники Хмельницькводоканалу мали замінювати засувку на водопроводі. Це планували зробити на перехресті вулиць Героїв Крут та Сковороди

Аби провести цю заміну, водоканалівці мали сьогодні відключити воду в 4-х мікрорайонах та майже на 20 вулицях. Однак, роботи скасували, інформують у водоканалі. Все через те, що енергетики організували 9 лютого режимний день та не вимикатимуть світло. 

— У зв'язку з тим, що 9 лютого в Хмельницькій області будуть проводитись режимні заміри навантаження для оцінки реально необхідного споживання електричної енергії, роботи що мали відбутися на перехресті вулиць Героїв Крут та Сковороди переносяться, — йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Коли ж замінюватимуть засувку, водоканалівці обіцяють повідомити пізніше. Отож, 9 лютого в Хмельницькому не вимикатимуть ні світло, ані воду. 

Нагадаємо, у четвер енергетики проводять по всій Хмельницькій області режимні заміри. Тож електрика буде впродовж усієї доби. Більше про це читайте в матеріалі Світло буде цілий день: в Укренерго пояснили як проведуть режимні заміри

Корисні посилання Хмельницькводоканалу

Також Хмельницькводоканал відновив роботу свого мобільного застосунку. За допомогою нього хмельничани можуть переглянути показання лічильників води, дивитися історію платежів та оплачувати рахунки, переходити на інші особові рахунки, дізнатися інформацію про чинні тарифи та стан рахунку.

Мобільний додаток — інтуїтивно зрозумілий, надійний та безпечний, заявляють на підприємстві. Поки що застосунок доступний на Google Play, та незабаром його можна буде завантажити і на AppStore.

Корисні посилання Хмельницькводоканалу

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up