Як на Хмельниччині відключатимуть світло 27 січня: графік

Як на Хмельниччині відключатимуть світло 27 січня: графік
Фото - ілюстративне
  • Енергетики попереджають: через масовану атаку 26 січня можливі додаткові обмеження.

У п’ятницю, 27 січня, на Хмельниччині відключення електроенергії відбуватимуться за тією ж схемою, що й у четвер. Тобто, за трьома чергами. Поміж періодів максимального навантаження – за двома.

Про це сповіщають у «Хмельницькобленерго».

Ліміт на область не змінився, але, попереджають, можливі запровадження додаткових обмежень за розпорядженням «Укренерго», в зв’язку з масованою атакою 26 січня.

Відео дня

«ППО та Збройні сили України демонструють надзвичайну влучність та фаховість. Значною мірою завдяки їхнім діям об’єднана енергосистема країни зберігає цілісність та функціонує, - акцентують енергетики. -  Проте, не варто забувати, кожне влучання, кожна масована атака мають свої впливи і не минають безслідно».

Додамо, що в розділі «Відключення» традиційно можна переглянути графік погодинних відключень, інформацію про відповідність вулиць до черг.

Нагадаємо, 31 січня на Хмельниччині – режимний день, тож світла впродовж доби не вимикатимуть.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олег Дружинин

    Підоои
  • Nela Homilko

    Печатаєте одне а робити друге. Неправдиві ваші графіки включеня і виключеня світла. Наведіт порядок.
  • Nela Homilko

    Що це за графік  11.23 виключили в 15.12включили а потім знов18.20 виключили. Даже черга через 4 неправдоподібна.захотіли виклюили щахотіли включили. Ті графіки що ви  виставляєте неправдиві. Наведіть лад в своїх конторах. Щоб не прийшлось барикади ставит кругом своїх контор.  За те що так ви робити.
  • Olena Olena

    Було написано колись в інтернеті що Хмельницька атомна електростанція працює тільки на експорт,от і виходить люди сидіть без світла .Мало того що війна так тут ще свої знущаються,в їхніх домівках завжди світло є,і плювати їм на простих людей, ніхто не думає що не буде світла то в деяких квартирах немає тепла.Чому влада міста не подумає на рахунок того що діти в школах і садках сидять і вчаться без світла,можуть вручну ходити і включати ці об'єкти,але не хочуть.

    Віктор Шугаєв reply Olena Olena

    Olena Olena открыто говорт что Симчишин хочет нагороду получит что хмельницкий светом делится в те области нуждаются . Без проблем  если это так но это временная проблема и решаемая... так как нам Европа помогает  читал я то что запчасти для решение неудобство со светом  но со временем я вижу хуже стало со светом ....
    В Черновцах люди живут и мне говорят им  приезжает гуманитарная помощь для нас у
    Украинцев   генераторы и т.д и ее распродают просто напросто ....

keyboard_arrow_up