З якими обмеженнями у Хмельницькому будуть проходити богослужіння

З якими обмеженнями у Хмельницькому будуть проходити богослужіння
Фото - Громадське Телебачення
  • Цьогоріч Великдень  проходить в умовах карантину.
  • Попри «червону» зону, храми будуть відчинені для вірян.

Хмельничани активно готуються до Великодня. У переддень свята відзначають Велику або Страсну суботу. Саме цього дня закінчуються активні приготування до Великодня - господині готують страви для великодньої трапези, а після обіду розпочинаються святкові богослужіння.

Хмельниччина наразі перебуває в «червоній» зоні, діють жорсткі карантинні обмеження. Храми продовжать працювати і приймати вірян. Однак, як переконують священнослужителі, слідкуватимуть за тим, аби хмельничани дотримувались карантинних обмежень.

Яких правил слід дотримуватись:

Відео дня
  • Відвідувати храм закликають у масках і рукавичках,
  • Слід уникати вітальних обіймів і поцілунків,
  • Дотримуватись соціальної дистанції у півтора-два метри,
  • При можливості, не йдіть освячувати кошики всієї родиною,
  • Надайте перевагу перегляду онлайн-трансляцій богослужінь вдома (на офіційних інтернет-сторінках церкви).

В багатьох храмах святкові богослужіння розпочнуться вже сьогодні, 1 травня, з 14:00. 

В церкві переконують, що за дотриманням карантинних пильно слідкуватимуть. Також під час святкових богослужінь на Хмельниччині чергуватимуть працівники поліції. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Алина Борец

    А є графік освящення пасок?
  • Хуан Матус

    Церковникам плевать на карантинные правила, им главное денюжку срубить, да побольше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up