Як відключатимуть світло з 13 по 19 лютого на Хмельниччині (ГРАФІК)

Як відключатимуть світло з 13 по 19 лютого на Хмельниччині (ГРАФІК)
  • Енергетики оновили графік погодинних відключень, який діятиме увесь тиждень. 

  • Графік універсальний, а порядок черг щодня оновлюватимуть. 

  • Дізнавайтесь коли у вашій оселі вимикатимуть електрику.  

В Хмельницькій області знову оновили графік погодинних відключень світла на найближчі 7 днів. Про це повідомляють у Хмельницькобленерго. Це звична процедура, яка відбувається щотижня. Таким чином енергетики забезпечують справедливий розподіл годин між чергами.

Як відключатимуть світло цього тижня

Отож, з понеділка, 13 лютого, до неділі, 19 лютого, графік відключень електрики матиме такий вигляд:

Відео дня

Енергетики кажуть, цей графік досить універсальний. Кількість черг, які знеструмлюються за графіком погодинних відключень у конкретний день, залежить від величини ліміту на область, яку формує Укренерго. 

— Як тільки ми володітимемо інформацією про дозволену величину навантаження (ліміт) на завтра і відповідно розумітимемо, яку кількість черг потрібно буде вимикати – висвітлимо інформацію на наших ресурсах, — додають в обленерго. 

Також додамо, що на розподіл електроенергії в області впливають і мережеві обмеження. Це є наслідком чергової масованої атаки. 

Для перегляду адрес, які наразі знеструмлені або будуть невдовзі знеструмлені, слід перейти на сторінку «Відключення». Там потрібно ввести свою адресу та подивитися результат. Для перегляду адрес, які наразі знеструмлені або будуть невдовзі знеструмлені, у розрізі районів електромереж — перейдіть на сторінку «Актуальні відключення».

Нагадаємо, відключення електрики — це результат вже 14 масованих атак російських окупантів по всій Україні та Хмельниччині зокрема. Енергосистема України вже пережила 14 ракетних влучань ворога та 17 хвиль атак БПЛА по енергооб’єктах. По електропідстанціях в Хмельницькому та області також не раз прилітали ракети, до того ж енергосистема країни поєдана разом. 

До слова, в Хмельницькому створили мапу на якій позначили розташування генераторів, буржуйок та стаціонарних пунктів обігріву. Вони діятимуть у випадку відсутності електрики, води та опалення понад 24 години. Подивитися детально можна за посиланням. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Читач96

    Не продавайте електрику за кордон!
  • Людмила Вальчук

    Ще б на Чорновола 106 замінили б двері, бо заходиш в під'їзд моторошно стає.
  • Таня Смоліч Вібла

    2черга класс
  • Luda Vitiuk

    Графік не діє так як пишут

    Саша Максимов reply Luda Vitiuk

    Luda Vitiuk познакомимся привет

keyboard_arrow_up