Які водні розваги пропонують хмельничанам на Бузі

Які водні розваги пропонують хмельничанам на Бузі

На катері з піснями чи в жилеті на катамаранах. Хмельничани, які полюбляють екстрим, можуть занудьгувати. Які водні розваги пропонують та за скільки, дізнавались журналісти «ВСІМ». 

З водним відпочинком у Хмельницькому скрутно. Ні поганяти на човнах, ні водних скутерів. Натомість поціновувачі спокійного відпочинку можуть бути задоволені. Гучна вечірка на катері чи синхронне крутіння педалей з коханими, доступні щодня. Де відпочити на Бузі та за скільки, читайте далі.
 
Катамарани
Поки найпопулярніший відпочинок на Бузі. Можна усамітнитись з коханою людиною і поплавати у веселій компанії друзів. Тут пропонують орендувати дво- та чотирьохмісні катамарани. Перед плаванням – кілька настанов і можна відчалювати. Не вживати алкогольних напоїв і не запливати на острів. Інструктаж вам не проведуть, навіть якщо ви новачок. Хіба можна попросити рятувальний жилет. Дітей до семи років не пускають. 
Година плавання на двомісному коштує 50 гривень, за півгодини потрібно віддати 40. 
За оренду чотирьохмісного: 70 гривень – за годину, за півгодини – 60. Працюють з 10 ранку до 21:30. 
- Ми не допускаємо на катамарани людей в стані алкогольного сп’яніння і дітей, молодших семи років. На них і жилети великі. Також не можна запливати на острів, там гострі камені і можна побити барабан на катамарані. Забороняється запливати в пляжні зони. Жилети дітям обов’язково, дорослим – по бажанню, - пояснює інструктор Аліна. 
Як проводять техобслуговування і чи ремонтують катамарани, не знає. 
 
Катер
Щодня катер доступний для хмельничан приблизно з п’ятої години вечора. Можна замовити екскурсію по річці аж за місто. Коштуватиме це 30 гривень з дорослого, для дитини – 10. Ви можете орендувати катер як для романтичної вечері, так і для фотосесії чи дня народження. Вартість такого задоволення – 300 гривень за годину. Якщо ж мандрівка затягнеться – можна попросити знижку. Ви можете насолоджуватись заходом сонця з келихом вина і навіть затягнути на катер улюбленого песика. Обмежень немає ніяких.
В катері може поміститись близько 30 людей. Стартує від набережної тоді, коли набереться до десяти людей. Розраховуватись на місці. 
Інших розваг немає. Колись в оренду здавали човни. Тепер вони пришвартовані лише біля аварійно-рятувальної станції. 
Час від часу на Бузі можна побачити байдарки. І ті не для всіх. Запливи на них влаштовують лише вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак». 
Пляжна зона Південного Бугу – теж «мертве» місце. Жодних розваг на воді тут немає. Орендар і власниця кафе  «Малібу» Анна Ділоян говорить «ВСІМ», що із забавок на міському пляжі – лише дитяча кімната і батути. 
- З водних розваг – поки нічого. Минулого року теж не було ні гірок, нічого. Цього року теж, бо не дозволяють. Не хочемо неприємностей, - каже Ділоян. 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up