З квітами та мигалками: на Хмельниччині поліцейський освідчився коханій (ВІДЕО)

З квітами та мигалками: на Хмельниччині поліцейський освідчився коханій (ВІДЕО)
Скрін з відео поліції

Лейтенант поліції оригінально відзначив професійне свято - День дільничного. 

Офіцер поліції Віталій Степанець працює дільничним у Нетішині на Шепетівщині. Цьогоріч хлопець відсвяткував професійне свято досить незвично. Лейтенант поліції запропонував одружитися коханій дівчині Вероніці. А допомогли йому в цьому товариші по службі. 

З величезним букетом червоних троянд, кульками у формі серця та під поліцейські “мигалки” Віталій Степанець освідчився дівчині. В поліції кажуть, Вероніка сказала “Так!” Тож незабаром у Нетішині з’явиться ще одна красива молода сім’я.

Як це було дивіться на відео.

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?19" data-telegram-post="policia_Khmelnytskyi/487" data-width="100%">

 

Нагадаємо про ще одну щасливу пару молодят. Сергій та Марія давно зустрічалися та планували одружитися. Однак, війна внесла свої корективи. Сергія мобілізували, а Марія потрапила в аварію. На фронті хлопець отримав важкі поранення. Його відправили на лікування до Франції. Тож молода пара вирішила більше не чекати й за допомогою волонтерів справили весілля прямо таки у французькому військовому госпіталі. Весільну церемонію зафільмували на відео

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Artem Hulevatyi

    А що можна заказувати мальчиків
  • Ігор Свіреда

    ...і на хіба той цирк ?)
  • Вова Вова

    Зараз в моді використовувати службові автівки для своїх цілей (на свою бензину шкода) , особливо в даний час. А то що освідчився молодець.

    Kate Shuprygan reply Вова Вова

    Освідчення проходило на стоянці службових автомобілів. Жодна крапля палива не постраждала)
  • Олександр Бойко

    Сімя не без уродів.

keyboard_arrow_up