За 120 тисяч у Хмельницькому проведуть фестиваль вуличного мистецтва

За 120 тисяч у Хмельницькому проведуть фестиваль вуличного мистецтва
  • 30 років тому Хмельницький подружився із американським Модесто.
  • Святкуватимуть річницю на майдані Незалежності під час фестивалю.
  • На «Арт-місті» виступатимуть вуличні музики і частуватимуть подільськими смаколиками.

Американське Модесто стало першим містом-побратимом для Хмельницького. Угоду між містами було підписано 1987-ого. Цьогоріч святкуватимуть 30-річчя від часу початку дружби. Обійдеться міському бюджету це в 95 тисяч гривень. Саме таку суму передбачено на реалізацію проекту «Арт-місто» - фестивалю вуличного мистецтва, який запланований на 2 серпня. Ще 25 тисяч за умовами «Громадських ініціатив» профінансує автор ідеї такого святкування ювілею ГО «Територія» (голова – Андрій Зоін). То ж загальна вартість складе 120 тисяч.

В програмі фестивалю заплановані виступи вуличних музикантів, художників, спортсменів й інших. Також організують фудкорт. Частуватимуть подільськими смаколиками. Заплановано в рамках «Арт-міста» створити мурал на стіні будинку по Володимирській. Тут збираються відобразити дерево на фоні неба і повітряну кулю.

  • Що? - фестиваль вуличного мистецтва "Арт-місто"
  • Де? - майдан "Незалежності"
  • Коли? - середа, 2 серпня. Початок - 15:00

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Basiuk Tetiana

    Мені цікаво, хто пише ці всі статті? А то дуже кидаються в очі однотипні заголовки: за стільки тисяч грн це зробили в Хмельницькому, за стільки тисяч то зробили і в тому ж стилі... Простежується чітка лінія редакції . Це ж ви навмисне таке робите?))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up