За вихідні у Хмельницькому впіймали 9 п'яних за кермом

За вихідні у Хмельницькому впіймали 9 п'яних за кермом
  • Протягом вихідних патрульні затримали 9 водіїв з ознаками алкогольного сп'яніння. 
  • Ще 7 хмельничан розпивали спиртне у людних місцях. 

У суботу та неділю працівники патрульної поліції затримали 14 осіб в стані алкогольного сп'яніння. За кермом авто "впіймали" 9 водіїв "під мухою". Речник патрульної поліції Роман Мартинюк розповідає, що усі вони кермували авто напідпитку вперше. Тож горе-водіям виписали штраф у розмірі 10 200 гривень з позбавлення водійського посвідчення на один рік. 

- Під час затримки водії чинили словесний спротив працівникам поліції: питали чого їх затримали та розповідали, що вони лише сиділи в машинах, а не їхали, - каже Роман Мартинюк. - Але патрульні показували їм відео-докази. 

Ще семеро чоловік розпивали алкоголь у недозволених місцях. Їм також виписали штраф у розмірі 86 гривень. Тут обійшлось без претензій до копів. Загалом, патрульні кажуть, що минулі вихідні пройшли досить тихо. 

Відео дня

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up