Запальні шоу та вражаючі ескурсії: хмельничан кличуть на "Ніч музеїв" у Меджибожі

Запальні шоу та вражаючі ескурсії: хмельничан кличуть на "Ніч музеїв" у Меджибожі
Фото: gromada.org.ua
  • Гості матимуть можливість вперше пройтися по відродженому палаці Сенявських, спуститися у його підземелля та побачити "невідомі" експонати.
  • У програмі майстер-класи, виставки, ярмарки та захопливі шоу.
  • А ще можна буде скуштувати традиційну юшку та куліш з вогнища.

Хмельничан запрошують на "Ніч музеїв" до історико-культурного заповідника "Межибіж". Організатори обіцяють здивувати.

Дійство буде проходити з 19 травня. Програму розподілили на дві частини - денну та вечірню. 

Вдень у гостів буде можливість відвідати майстер-класи з археології, виставки, етноярмарок.

Відео дня

З 18-ї години тут проводитимуть екскурсії до палацу Сенявських. Усіх охочих зводять у підземелля. Також, гостям покажуть ексклюзивні експонати з фондів заповідника. Зокрема такі:

  • Стилус 14-го століття
  • Пляшка з вином 19-го століття
  • Дві книги, які надруковані в Меджибожі 200 років тому
  • "Меджибізька миска"
  • Перстень меджибізької Джульєтти

Також  у Лицарській вежі покажуть виставу "Двоє з Меджибізької фортеці". У програмі ще є вечірні екскурсії, захід сонця за вечірнім Меджибожем, конкурси, вікторини,
та запальне фаєр-шоу.

Вартість квитків на вечірню програму становить від 50 до 100 гривень.  Діти до 6 років можуть відвідати захід безкоштовно. Всі музеї та екскурсії входять у вартість квитка.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up