Збив двох чоловіків на Шевченка та втік. Суд призначив покарання водію "BMW", але за іншу ДТП

Збив двох чоловіків на Шевченка та втік. Суд призначив покарання водію "BMW", але за іншу ДТП
  • Виявляється, водій «BMW», який збив двох пішоходів біля міської лікарні,  має “багату” біографією.
  • Уже три роки проти нього було відкрите провадження за інше схоже ДТП. Нещодавно суд призначив покарання у тій справі. Йому дали майже 4 роки позбавлення волі.
  • Розгляд справи стосовно ДТП на Шевченка триває.

 

Павло Борисоглебський "прославився" після трагічної ДТП, яка сталася у ніч на 30 квітня біля міської лікарні у Хмельницькому. Тоді, аварія забрала життя одразу двох чоловіків. «BMW 323l» збив їх, коли вони йшли по пішохідному переході по вулиці Шевченка. Водій з місця аварії втік. Знайти його вдалося лише 2 травня аж у в Кам’янець-Подільському районі де той переховувався.

Як з'ясувалося, за кермом «BMW 323l» у ту ніч був саме він 33-річний хмельничанин Борисоглебський. ДТП на Шевченка мала великий резонанс й саме після неї "випливли" й інші темні подробиці життя обвинуваченого.

Виявилося, що Павло Борисоглебський раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі й за вчинення ДТП. А в момент аварії на Шевченка проти нього було відкрите провадження через схоже ДТП.

Відео дня

"У матеріалах йдеться, що 16 липня 2015 року Павло Борисоглебський на тому ж таки «BMW 323l» збив жінку на Панаса Мирного. І так само, як і з аварією на Шевченка, з місця ДТП зник".

Справу розглядали більше трьох років. І як повідомили у прес-службі Хмельницького міськрайонного суду, відповідно до вироку 22 травня 2018 року чоловіка засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі за частиною 1 статті 286 Кримінального Кодексу України (порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження та частинами 1, 2 статті 185 КК України (крадіжка).

Наразі чоловік уже перебуває у СІЗО. Триває розгляд справи стосовно останньої дорожньо-транспортної пригоди. Слідкуйте за оновленням на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Александра Мазяр

    Зараз вже дивиться в люстерко і не налюбується....?! Хотіла тільки грошей, а тут під шумок ще й посадила, трутня. Нічим не краща за нього!
  • Богдан Новаковский

    Можливо потрібно притягнути суддів до відповідальності, як співучасників
  • Николай Коваль

    Молодці.Скоро наступить амністія і випустять а наступне слідство тягніть років з пять може з десяток вбє.І розумієте на яку взятку ви можете претендувати.
  • Анонім

    Чого так довго тягнути і відкладати засідання??? Як вже не вперше вибрики цього бугая, то ви вважаєте, що не відбувши покарання за попередні рази, він набрався розуму??? Прослідковується певна "зацікавленість" в навмисному затягуванні розгляду справи і винесення вироку, і як наслідок, безкарність породжує подальші дтп, смерті, каліцтва невинних людей. "Підмащування" зі сторони родини до добра не приведе. Але покращить фінансовий стан охочих нагрітися!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up