Жителі .Хмельниччини оформили близько 60 тисяч закордонних паспортів

Жителі .Хмельниччини оформили близько 60 тисяч закордонних паспортів
Хмельничани все частіше звертаються до міграційної служби, аби оформити закордонний паспорт. Минулого року було видано майже в 1,5 рази більше документів, ніж у 2014 році.

Найбільш поширеною адміністративною послугою, яка надається міграційною службою громадянам є оформлення та виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Протягом  2015 року  нею скористалися 60 тисяч жителів області.  Про це повідомляють у прес-службі відомства.

«Загалом, згідно нових змін, запроваджених до Бюджетного кодексу України, два із трьох обов’язкових платежів при оформленні та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон - плата за адміністративні послуги та державне мито, зараховуються до місцевих бюджетів. Таким чином, протягом минулого року УДМС Хмельниччини перерахували до місцевих бюджетів області  близько 17 мільйонів гривень  саме за надання цієї адміністративної послуги», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Нагадаємо, що з початку 2016 року 16-річним видаються документи нового зразка у вигляді ID-картки.  Кількість територіальних підрозділів УДМС Хмельниччини, де можна оформити ці документи збільшилась у 2 рази.

Хмельничани можуть звертатись по картку до  міського відділу обласного управління Державної міграційної служби, що на вулиці Пушкіна, 15.

Кам’янець-Подільський міський відділ та Кам’янець-Подільський районний сектор Ярмолинецький районний сектор

Старокостянтинівський районний сектор

Шепетівський міський відділ Красилівський,

Славутський, Полонський та Летичівський районні сектори.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ксенія

    Залишилась малість -запровадити безвізовий  режим та цим самим відкрити кордони.А  результат не заставить себе  чекати....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up