Жителі Майборського вигнали газовиків з лічильником. Обійшлось без поліції

Жителі Майборського вигнали газовиків з лічильником. Обійшлось без поліції

У Хмельницькому жителі будинків, де мають встановити загальний лічильник, масово протестують. Після Бандери, Сковороди та Пілотської газовики добрались і до багатоповерхівки на вулиці Майборського. Працівників "Хмельницькгазу" сьогодні знову вигнали з двору обурені жителі. 

Декілька місцевих мешканців ще з самого ранку чекали за приїзд газовиків. Між собою перешіптувались, мовляв, лічильника встановити не дадуть та стануть горою. Люди кажуть, що оголошення повісили лише день тому, та ще й пізно ввечері. Скаржаться, що жодного слова там про встановлення будинкового приладу обліку не було.

- Ви ж спочатку прийдіть, розкажіть, може якогось консенсусу і досягнемо. Найбільше бісить, що все роблять тишком-нишком. Якби людям це було вигідно, то вони б тільки раді були встановити такий лічильник, - каже мешканець будинку Іван.

Більше години жителі висловлювали один одному невдоволення, адже вважають, що працівники «Хмельницькгазу» діють незаконно. Люди не хочуть платити за сусіда, який не буде економити блакитне паливо. 

Відео дня

- Хтось цілий день сидить вдома, готує, а якась бабулька живе у однокімнатній квартирі, підігріє супчику і має платити потім за інших. Якби їхній закон був дійсно в силі, то вони б встановлювали лічильники і нас не питали. І взагалі там у положенні пише, що вони мають внести пропозицію, а вже згодні люди не згодні його ставити, - це інше питання, - в один голос розповідають мешканці будинку, що на Майборського.

Згодом приїхав і автомобіль «Хмельницькгазу». Жителі відразу вишикувались біля труби і хором сказали, що ті можуть їхати назад, бо встановити лічильника не дадуть.

- Не хочете ставити – то ми розвернемось і поїдемо. Роботи нам буде менше, - заявив працівник «Хмельницькгазу».

Газовики відзвонились своєму керівництву, та комерційний директор «Хмельницькгазу» Віталій Рейда на цей раз виїжджати до багатоповерхівки і переконувати мешканців поставити лічильник не захотів. Своїм працівникам він дав відбій і ті покинули двір будинку. 

Нагадаємо, минулого тижня газовикам не дали провести роботи жителі будинку 46, що на Сковороди. Сварилися через лічильник і на Бандери. Два дні тому "обороняли" свої будинки і у мікрорайоні Ракове.

Читайте також: Чому встановлюють будинковий лічильник на газ та як хмельничанам за ним платити

Мешканці стверджують, що оголошення з'явилось напередодні ввечеріЛюди зібрались біля під'їзду ще до приїзду газовиківГазову трубу мешканці багатоповерхівки відстояли

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Знову брехня...що за країна???
  • PAL

    Симчишину ГАНЬБА, если он допускает в городе беспредел. Симчишин, подними свою жо..у, наведи порядок в городе, если ты мэр.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up