Жорсткий карантин. Нетішин закрили на в’їзд і виїзд

Жорсткий карантин. Нетішин закрили на в’їзд і виїзд
Фото ілюстративне
  • Особливий карантинний режим через коронавірус запроваджується на усіх українських атомних електростанціях та містах-супутниках АЕС.
  • Відтак, виїхати з Нетішина і заїхати в нього тепер можна буде лише по спецпропуску. 
 

З 18 березня до 3 квітня у Нетішині буде обмежено в’їзд та виїзд населення на та із території міста. На під'їздах діятимуть блокпости. Про це повідомив "Виконавчий комітет Нетішинської міської ради".

  • "люди, які зареєстровані, проживають та працюють в Нетішині зможуть безперешкодно перетинати на автомобілях облаштовані блокпости, розмістивши на склі транспортного засобу тимчасові перепустки", - йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що такі жорсткі карантинні заходи в Україні запровадили на всіх атомних електростанціях та в містах-супутниках АЕС. 

Відео дня

Нагадаємо, в Україні від сьогодні, 17 березня, вводять нові обмеження та заборони через коронавірус. Роботу громадського обмежать, а міжміське сполучення закриють. Жорсткішим буде обмеження щодо масових заходів. У Хмельницькому, як і в багатьох інших містах, було прийнято рішення про закриття ринків, магазинів, кафе, ресторанів та інших закладів.

Читайте також:

Спочатку подзвоніть. Через коронавірус хмельничан закликають узгоджувати візити до лікарень

У Києві зафіксували перші випадки коронавірусу Коронавірус в Україні

У чоловіка, який захворів першим, вже негативний результат тесту

Через карантин хмельницька патрульна поліція обмежує прийом громадян

"Хмельницькводоканал" запроваджує обмеження через коронавірус

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up