Зірваний концерт Потапа і Насті в Хмельницькому. Що пишуть у соцмережах

Зірваний концерт Потапа і Насті в Хмельницькому. Що пишуть у соцмережах
Фото з сторінки у Фейсбук ВО "Свобода" Хмельницький

Хтось "за", хтось "проти". Користувачі соціальних мереж відповіли тим, хто організував під "СВ" протест. Пишуть різне. Серед коментаторів є хмельничани, які під час конфлікту були в приміщенні закладу. 

Хмельницькі активісти зірвали виступ Потапа та Насті Каменських у клубі «СВ» вчора, 21 жовтня. Сьогодні про цю подію говорять всі. Особливо бурхливо відреагували користувачі соціальних мереж. 

Нагадаємо, що проти виступу артистів виступили представники "Правого сектора", "Жіночої Січі", "Атомайдану" ВО "Свобода". Серед присутніх були місцеві чиновники та депутати. Організаторів акції не арештували, на місці затримали лише неповнолітнього хлопця.   

На офіційні сторінці "Потапа і Насті" "ВКонтакті" вже вибачилися за "теплий прийом". 

Відео дня

Читайте також: Вікарчук хоче помститися команді Симчишина за сутичку під «СВ» 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Майданюк Олег

    Це той рідкий момент коли я радий що в нас є українські радикали (справжні радикали, а не псевдолошки). Бо "демократи" таки б то пропустили, а дехто навіть ще й був би на концерті т.зв."зірок-дірок". На мою думку у Потапа був в житті шанс у ВУЗВі, але він його втратив. І так як "...а час минає..." і після того Потапе ти, як на мене, проміняв справжній український реп на тупий бидлотний формат типу: "...піва кружка.." . Тепер ти прешся на Україною із тим лайном яке маєш, але як кажуть у нормальних піснях: "двічі в одну річку не ввійдеш..." тому Олексію "..яндекс тобі у поміч...". А якщо сер'йозно то звичайно ж що під час усіх трагічних подій і втрат у зв'язкуіз подіями на Сході України, пропускати подібну бидлотворчість у свої міста, наповнювати нею мізки неповнолітніх, є подвійним злочином який ми не маємо морального та законного права допускати. Отже усім свідомо чи несвідомо рефлексуючим прихильникам даного концерту "гарного настрою і позитиву" можу лише  передати "пазвані своєй ЗАЄБАЛ кони скучают..."
  • Павло Наливайко

    і толку з цього свободоцирку? не хочете бачити таких "артистів", треба просто ігнорувати їх концерти, а не свої влаштовувати.

    фотовиставка... аякже...
  • Тертица Елена

    Ці всі вскукареки дивують. Потап і Настя  продажні курви з пошлими піснями для людей з iq не вище 40. Нехай москалям співають, варті одне одного
  • ram petki

    - ПРОШУ СПЕЦСЛУЖБИ ВИЯВЛЯТИ КОЛАБОРАНТІВ ПО КОМЕНТАХ  - НЕПОВАГА ДО УКРАЇНИ - ЦЕ НЕ ДЕМОКРАТІЯ!

    Анонім reply ram petki

    Дякуємо за пильність. Підскажіть нам ким саме і у чому саме відображається неповага до України. А то ми шукаємо і не можемо знайти. Знайдемо і обовязково застосуємо міри до цих клятих колоборантів. З повагою, спецслужби
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up