Дощі, вітер та сонце: якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Дощі, вітер та сонце: якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому
  • Над Україною крутиться атмосферний циклон. 

  • Однак, синоптики обіцяють, що чудовими мають бути дні з 6 по 10 жовтня — сухі, можливо, навіть сонячні та теплі. 

Початок жовтня теплом та сонечком Хмельниччину не дуже радує. Над Україною розташувалися атмосферні фронти і тому практично повсюди йдуть дощі, вітер і похолодання. Понеділок в Україні також буде вологим. Бо циклон з атмосферним фронтами поки що крутиться неподалік.

— 3-го жовтня дощі найбільш ймовірні у західних, північних, місцями у центральних областях, — прогнозує синоптик Наталка Діденко. 

Вітер очікується західний, північно-західний, 5-12 метрів за секунду, місцями пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря найнижчою передбачається у північних та західних областях,+9+13 градусів, найвищою у південній частині, +17+21 градус. На решті території +11+17 градусів.

Відео дня

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 3 жовтня, температура повітря коливатиметься від +9 вночі до +10+11 вдень. Вітер західний, 5-10 метрів за секунду. Впродовж усього дня небо буде вкрите хмарами. Вдень і ввечері йтиме дощ.

У вівторок, 4 жовтня, з ранку до самого вечора буде похмуро. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Вітер західний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +7+9 вночі та +10 вдень.

В середу, 5 жовтня, день буде хмарним. Хмари на небі протримаються до самого вечора. Без опадів.. Вітер західний, 3-5 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +8 вночі та +10+14 вдень.

У четвер, 6 жовтня, майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура +9+10 вночі та +13+18 вдень. Вітер південно-західний, 3-5 метрів за секунду.

У п’ятницю, 7 жовтня, похмурий ранок зміниться ясним днем та безхмарним вечором. Без опадів. Температура повітря: +11+12 вночі та +13+18 вдень. Вітер південно-західний, 3-5 метрів за секунду.

На вихідні, 8-9 жовтня, стовпчики термометра піднімуться до +8+11 вночі та +12+17 вдень. У суботу чисте небо у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Без опадів.

У неділю хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. Але опадів не буде. 

 

*за даними сайту sinoptik.ua.

Нагадаємо, синоптики спрогнозували погоду на кожен день жовтня. Яким буде місяць — читайте за посиланням. 

Також читайте скільки магнітних бур очікують в жовтні, коли саме вони будуть та як вберегтися від шкідливого впливу. Що радять робити метеозалежним, а чого категорично не рекомендують читайте в матеріалі Магнітні бурі у жовтні 2022: календар небезпечних для самопочуття дат

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Альбина Монастырская

    Ті синоптики самі незнають яка буде погода, пишуть аби писати... То писали, що на вихідні сонячно, а насправді цілий день дощ... Навіть уваги на них вже незвертаю....
  • Валентина Чернюх

    Доки він має крутитися?
  • Андрей Кузнецов

    Давно вже...

keyboard_arrow_up