Спека повертається: синоптики прогнозують до +35 в західних областях

Спека повертається: синоптики прогнозують до +35 в західних областях

Дізнавайтеся де буде найспекотніше, а коли слід брати парасолю. 

Минулого тижня всю Європу накрила аномальна спека. В багатьох країнах розпочалися лісові пожежі, а людей евакуювали від задухи. На Хмельниччині спекотно було до неділі. 24 липня в області оголосили штормове попередження

Від вівторка, 26 липня, спекотна погода знову повертається до західних областей. Та не надовго. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. 

— 26 липня очікується протягом дня +29+32 градуси, найспекотнішим полюсом виявиться Закарпаття, +32+35 градусів! (похолоднішає на Заході вже у середу), — прогнозує Діденко.

Відео дня

Спекотно також буде завтра на Одещині та Миколаївщині, +29+32 градуси. У більшості областей України переважатиме комфортна літня температура повітря, яка крутитиметься поблизу +25+29 градусів. Трохи свіжішими будуть Харківщина та Сумщина, +22+26 градусів.

Дощі з грозами пройдуть у вівторок у східній частині України та на Полтавщині, а вже аж надвечір прийдуть також на Львівщину, Волинь, Рівненщину, Івано-Франківську, Чернівецьку області та на Закарпаття.

 

Тут і далі скріни з Українського гідрометцентру

У Хмельницькій області переважатиме тепла літня погода. +12+14 вночі та до +27+29 вдень. Опадів не буде. Проте, 26 липня у південній частині, більшості західних, Вінницькій та Житомирській областях синоптики оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

 

Нагадаємо, найближчими днями очікуються магнітні бурі. У ці дні намагайтеся не виходити на вулицю, не перевантажуватися фізично та емоційно, виконувати дихальні вправи та приймати контрастний душ, змінюючи холодну та гарячу воду кожні 10-15 секунд. Також варто відмовитися від вживання кави та алкоголю.

 

Погода на Хмельниччині

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up