“Майже літо йде до України”: синоптики прогнозують потужне потепління

“Майже літо йде до України”: синоптики прогнозують потужне потепління
  • Перші весняні грози та тепло до +22 градусів має прийти вже найближчим часом. 

  • Дізнавайтеся коли таки можна буде одягнутись по-весняному. 

На прийдешній вікенд в Україні прогнозують суттєве потепління. Стовпчики термометрів мають підійнятися до +15+22 градусів. А разом із теплом прийдуть перші весняні грози. Це прогнозує народний синоптик Станіслав Щедрін.

— Майже літо йде до України. Вже від 11-12 березня майже по всій країні очікується значне потепління, — пише Щедрін.

Згідно його прогнозу, у більшості областей, крім північних та північно-західних, температура повітря становитиме від +13+15 та до +17+22. Однак, без опадів не обійтися. 

Відео дня

— Іноді проходитимуть дощі, місцями можливі навіть грози. Доречі до 11 числа по всій країні буде також не холодно, — додає синоптик.

Наталка Діденко також пише про потепління. За її прогнозом, 9 березня тепла повітряна маса в Україні ще затримається. У п’ятницю, 10 березня, стане відчутно прохолодніше у північних областях, а на півдні та в центрі очікується аж +12+18 градусів. 

— Погода найближчими днями — неоднорідна, мінлива, з стрибками атмосферного тиску та температури (нижче прогностична діаграма), ще й з поривчастим вітром, — пише Діденко. 

Нагадаємо, у середу, 8 березня, на хмельничан чекають дощі та тепло до +7+9 градусів. Якою буде погода в Хмельницькому, Кам’янці та Шепетівці — читайте за посиланням.

Додамо, детальний щоденний прогноз погоди на цей тиждень читайте в матеріалі Дощ, “мінуси”та мокрий сніг: прогноз погоди на 6-12 березня

Також синоптики зробили перші прогнози погоди на весну. Дізнавайтеся якою буде погода в березні, квітні та травні 2023 року на Хмельниччині за посиланням. 

Нагадаємо, що в березні буде 4 короткочасні магнітні бурі. Причина цього явища – обурення магнітного поля Землі, коли планета виявляється під ударом сонячного вітру. Магнітні бурі будуть слабкої, сильної та середньої потужності. Це може призвести до погіршення самопочуття. Коли відбудуться магнітні бурі читайте в матеріалі У березні буде 4 магнітні бурі: коли їх чекати та як вберегти здоров’я

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up