Морози та хмарність: прогноз погоди на тиждень з 23 по 29 січня

Морози та хмарність: прогноз погоди на тиждень з 23 по 29 січня
  • Синоптики кажуть, наприкінці тижня слід очікувати снігопадів та хуртовин.  

  • Дізнавайтесь детальний прогноз погоди на наступний тиждень.

Початок наступного тижня пройде без особливих погодних змін. З понеділка до п’ятниці прогнозують хмарну погоду, але без опадів. 

Скрін з Укргідрометцентру

А вже з 27 січня до України почне надходити ряд активних циклонів з півдня та заходу. Відтак, в період з 27 січня по 3 лютого по всій країні пройдуть сильні снігопади, хуртовини, можливі замети на дорогах, ожеледь, налипання мокрого снігу, рвучкий вітер, на півдні дощі з переходом в мокрий сніг.

Втім сніговий покрив надовго не затримається. Про це повідомляє синоптик Станіслав Щедрін

Відео дня
Зображення зі сторінки Стаса Щедріна

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 23 січня, температура повітря коливатиметься від 0 вночі до +2 вдень. З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У вівторок, 24 січня, небо майже весь день буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Без опадів. Температура повітря прогріється до -3 вночі до +1 вдень.

В середу, 25 січня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря прогріється до -1 вночі до 0 вдень.

У четвер, 26 січня, сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Температура -2 вночі та -1 вдень. 

В п’ятницю, 27 січня, протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря: -3 вночі та -1 вдень. 

На вихідні, 28-29 січня, стовпчики термометра опустяться до -4 вночі та -1 вдень. У суботу з ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. У неділю впродовж усього дня буде триматися хмарна погода. Без опадів на вікенд.

*за даними сайту sinoptik.ua. 

Нагадаємо, у січні очікується кілька магнітних бур середньої та слабкої потужності. У когось  вони можуть викликати лише пригнічений настрій чи мігрень, а в метеозалежних — загострення хронічних хвороб. Коли відбудуться магнітні бурі читайте в матеріалі Магнітні бурі в січні 2023: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Шавій

    Єххх погано, так тепло було

keyboard_arrow_up