Магнітні бурі в січні 2023: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Магнітні бурі в січні 2023: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів
  • Перший місяць 2023 року відзначиться кількома магнітними бурями, які можуть вплинути на самопочуття метеочутливих людей. 

  • Дізнайтеся, коли будуть магнітні бурі у січні 2023 та як вберегти здоров'я.

Метеорологи зазначають, що перший місяць 2023 року відзначиться кількома магнітними бурями, які вплинуть на психологічне та фізичне самопочуття людей.

За даними Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, у січні 2023 року магнітні бурі будуть різної інтенсивності.

Календар магнітних бур

У січні очікуються магнітні бурі середньої та слабкої потужності. Геомагнітна активність не буде значною, а тому не повинна спричинити погіршення самопочуття. Разом з тим, на кожну людину магнітні бурі впливають по-різному.

Відео дня

У когось можуть викликати лише пригнічений настрій чи мігрень, а в когось — загострення хронічних хвороб. Щоб заздалегідь подбати про своє самопочуття, запам'ятайте наступні дати:

Інфографіка Вікна

Як магнітні бурі впливають на організм

Січневі магнітні бурі не матимуть значного впливу на стан людини, але можуть спричинити дискофорт для метеозалежних людей. Найчастіше у цей період проявляються наступні симптоми: 

Як пережити магнітні бурі

В залежності від інтенсивності магнітні бурі здатні вплинути навіть на здорову людину. Щоб уникнути негативних наслідків для здоров’я, у небезпечні дні слід дотримувати простих рекомендацій лікарів:

Дивіться у відео, шо повинно бути в домашній аптечці у цей період:

А ви метеочутливі?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up