Морозно та вітряно: якою буде погода наступного тижня на Хмельниччині

Морозно та вітряно: якою буде погода наступного тижня на Хмельниччині

Початок тижня пройде з морозами, середина буде вітряна, а на вікенд обіцяють плюсову температуру. Дізнавайтеся що прогнозують синоптики на наступний тиждень. 

Початок наступного тижня на Хмельниччині та й по всій Україні обіцяють морозним та вітряним. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко

Морозно буде найближчої ночі на сході, півночі та в центрі України. Мінімальна температура повітря опускатиметься до -6-12 градусів. На заході та півдні в нічні години очікується 0-3 градуси морозу. 

Тут і далі карти зі сторінки Наталії Діденко

У понеділок вдень максимальна температура повітря становитиме -2-5 градусів. На заході та півдні — буде тепліше, щонайвище від -1 морозу до +3 тепла.

Відео дня

— Практично повсюди буде рвучкий, до сильного, вітер. Напрямок — з південного сходу. Опадів поки не видно, завтра — антициклон. А на сході України — навіть зоряна ніч та сонячний день, прояснення. Лише ввечері в понеділок в західних областях може з‘явитися дощ, — додає Діденко. 

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 5 грудня, температура повітря коливатиметься від -4 вночі до -3 вдень. Вітер південно-східний, 3-5 метри за секунду. Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Без опадів.

У вівторок, 6 листопада, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Вітер південно-східний, 5-7 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до -3 вночі та -2 вдень.

В середу, 7 грудня, сонце також буде рідко з'являтися з-за хмар. Уночі буде сильний сніг. Вранці, вдень та ввечері — без опадів. Вітер південний, 5-7 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до -1 вночі до +1 вдень.

У четвер, 8 грудня, хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.Температура -2 вночі та +2 вдень. Вітер південно-східний, 3-5 метрів за секунду.

В п’ятницю, 9 грудня, впродовж усього дня погода буде похмурою. Уночі піде дрібний дощ, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря: +2 вночі та +5 вдень. Вітер південно-східний, 5-7 метрів за секунду.

На вихідні, 10-11 грудня, стовпчики термометра піднімуться до +4 вночі та +6 вдень. У суботу протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. У неділю хмарна погода буде триматися до самого вечора. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний дощ.

*за даними сайту sinoptik.ua. 

До слова, у грудні Землю накриє декілька магнітних бур різної потужності. Вони вплинуть на психологічне та фізичне самопочуття людей. Метеозалежним людям ці періоди пережити важко, але є поради, які допоможуть уникнути негативного впливу сонячних спалахів. Дізнавайтеся скільки бур слід очікувати та коли вони відбудуться. А також читайте як вберегтися у матеріалі Магнітні бурі у грудні 2022: календар небезпечних дат

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up