Магнітні бурі у грудні 2022: календар небезпечних дат

Магнітні бурі у грудні 2022: календар небезпечних дат

У грудні Землю накриє декілька магнітних бур різної потужності. Метеозалежним людям ці періоди пережити важко, але є поради, які допоможуть уникнути негативного впливу сонячних спалахів.

Метеорологи зазначають, що перший місяць зими відзначиться кількома магнітними бурями, які вплинуть на психологічне та фізичне самопочуття людей.

За попередніми прогнозами даних Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, у грудні 2022 року буде 3 періоди магнітних бур, які вплинуть на метеозалежних людей.

Магнітні бурі: календар на грудень 2022

Наступного місяця очікуються магнітні бурі різних потужностей. Одні з них можуть викликати загострення проблем зі здоров'ям, а інші — пригнічений настрій та дратівливість. Щоб заздалегідь подбати про себе, фахівці радять запам’ятати наступні дати:

Відео дня

7 грудня розпочнеться перше магнітне коливання місяця, яке буде відчутне. Ця магнітна буря буде середньої потужності й триватиме впродовж кількох днів – до 10 грудня.

15 грудня очікуйте сильну магнітну бурю. До 17 грудня вона вплине на ваш стан, тож максимально намагайтеся оминати стресових ситуацій. Також уважно слідкуйте за змінами у своєму організмі.

Наступне магнітне коливання буде незначної інтенсивності – 21 грудня. Зверніть увагу на стан свого здоров'я, відмовтеся від шкідливих звичок та перейдіть на здоровий раціон. Будьте особливо уважні, адже такі магнітні коливання впливатимуть на ваш настрій та на загальне самопочуття. Навіть може бути небезпечно сідати за кермо. Триватиме це магнітне коливання протягом кількох днів – до 23 грудня.

Як магнітні бурі впливають на організм

У листопаді прогнозуються доволі потужні за своєю силою магнітні бурі. Тож слід уважно ставитися до свого фізичного та психологічного здоров'я у цей період.

Найбільш вразливими є метеочутливі люди, люди, які мають хронічні захворювання, підвищений артеріальний тиск та проблеми з серцем. Найчастіше у цей період проявляються наступні симптоми: 

Як пережити магнітні бурі

Астрономічні явища, які пов’язані зі збуренням магнітного поля Землі, в залежності від інтенсивності здатні вплинути навіть на здорову людину. Щоб уникнути негативних наслідків для здоров’я, у дні магнітних бурь слід дотримувати простих рекомендацій медиків:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірена Шпалінська

    Нічого не зрозуміло ..різні сайти дають різні дати магнітних бур .. кому вірити .. кругом одна брехня

keyboard_arrow_up