На Хмельниччині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки

На Хмельниччині оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки
Фото ілюстративне

12 липня в області вітряно та можливі короткочасні дощі. 

Сьогодні, 12 липня, синоптики оголосили про підвищений рівень пожежної небезпеки. Умовний 5-й клас небезпечності прогнозують в Шепетівському районі. А от в Хмельницькому та Кам’янці-Подільському прогнозують 4-й клас пожежної небезпеки. Загалом, надзвичайний рівень переважатиме в 6 областях: Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях. Про це повідомляють в Українському гідрометцентрі. 

Скрін з сайту Українського гідрометцентру

Загалом 12 липня погода буде вітряною, а місцями можливі короткочасні дощі. За даними Хмельницького гідрометцентру, температура повітря: вночі +7+12, вдень +17+22 тепла. А пориви вітру від 7 до 12 метрів за секунду. 

У середу, 13 липня, очікується короткочасне похолодання, посилення вітру та дощі, зауважує синоптик Наталка Діденко. Через Україну проходитиме циклон. 

Відео дня
Фото зі сторінки Наталки Діденко

Південно-західний вітер посилиться до штормових поривів. В західних областях очікуються помірні дощі, низька температура повітря, в межах +17+22 градусів. 

А 14 липня погода вирівняється — знову потепліє, буде багато сонця.

Скрін з сайту Українського гідрометцентру

ОНОВЛЕНО:

Також, згідно даних Українського гідрометцентру, у найближчу годину 12 липня у західних, північних та Вінницькій областях грози, в окремих районах град (1 рівень небезпечності, жовтий).

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up