Пануватиме антициклон Xamara: якою буде погода 5-11 червня на Хмельниччині

Пануватиме антициклон Xamara: якою буде погода 5-11 червня на Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • Тиждень буде похмурим, але сухим. 

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди.

Наступного тижня погода в Хмельницькій області буде мінливою. Синоптик Наталка Діденко пише, що антициклон на ім'я Xamara визначатиме 5 червня в більшості областей України суху малохмарну погоду.

Лише на Закарпатті та в районі Карпат, а також у денні години в північних областях у понеділок місцями може йти невеликий дощ.

Зі сторінки Наталки Діденко

Температура повітря найвищою 5 червня очікується у західних областях та в південній частині, +23+26 градусів. На решті території +20+24 градуси, на північному сході (Харківщина. Сумщина) місцями +18+21 градус.

Відео дня

— Найближчими днями дощі ймовірні в західних областях та подекуди на півночі України. Решта території буде у сухій поки що погоді, — додає Діденко. 

В Укргідрометцентрі інформують, що завтра буде мінлива хмарність. Без опадів, лише на Закарпатті та в Карпатах вдень короткочасний дощ, місцями гроза.

Вітер змінних напрямків, 3-8 метрів за секунду. Температура вночі 6-11°, на узбережжі морів до 15°; вдень 20-25°, на Закарпатті до 27°.

З сайту Укргідрметцентру

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 5 червня, температура повітря коливатиметься від +10 вночі до +21 вдень. Очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Без опадів.

У вівторок, 6 червня, весь день у Хмельницькому буде хмарним. Без опадів. Температура повітря прогріється від +14 вночі до +23 вдень.

В середу, 7 червня, буде триматися хмарна погода. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура +15 вночі та +21 вдень. 

У четвер, 8 червня, з ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря прогріється до +16 вночі до +24 вдень.

В п’ятницю, 9 червня, протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря: +15 вночі та +25 вдень. 

На вихідні, 10-11 червня, стовпчики термометра опустяться до +16 вночі і піднімуться до +27 вдень. У суботу з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. У неділю вдень очікується хмарність. Без опадів на вікенд. 

*за даними сайту sinoptik.ua. 

Нагадаємо, у червні очікується 5 магнітних бур сильної та середньої потужності. Вони триватимуть періодами від 1 до 29 травня. Як вберегти своє здоров’я читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Надія

    Каламбур.У червні очікується 5 магнітних бур,вони триватимуть з 1 по 29 травня.Це як?

keyboard_arrow_up