Похолодання та дощі: якою буде погода наступного тижня на Хмельниччині

Похолодання та дощі: якою буде погода наступного тижня на Хмельниччині
  • Прийдешній тиждень розпочнеться теплою осінньої погодою, а завершиться похолоданням та дощами. 

  • Дізнавайтеся коли слід одягатися тепліше. 

Наступного тижня погода суттєво зміниться. Перша половина буде сухою, сонячною та теплою, а друга — холодною та дощовою. Про це попереджає синоптик Наталка Діденко

Отож, в понеділок в Україні буде чудова погода, сухо, сонячно, вдень потеплішає. У вівторок — ще тепліше, до +17+22 градусів.

А ось у середу-четвер пройдуть дощі. У Карпатах 20 жовтня ймовірний сніг. Атмосферні холодні фронти з північного заходу Європи принесуть суттєве похолодання.

Відео дня

— І теперішні +14+20 зміняться на +6+12 градусів. Схоже, баби після свого літа вже хочуть трохи відпочити. Оце прийдешнє похолодання ще не остаточне, потепління у жовтні ще буде, — додала Діденко. 

Карта зі сторінки Наталки Діденко

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 17 жовтня, температура повітря коливатиметься від +4+6 вночі до +12+16 вдень. Вітер південний, 3-5 метрів за секунду. Небо цього дня буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів.

У вівторок, 18 жовтня, похмура погода буде триматися весь день, вранці очікується недовге прояснення. Без опадів. Вітер південно-західний, 3-5 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +8+9 вночі та +12+18 вдень.

В середу, 19 жовтня, хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора буде зберігатися похмура погода. Вранці очікується сильний дощ. Після невеликої перерви він піде знову, проте вже із слабшою інтенсивністю. Вітер західний, 5-7 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +9+10 вночі та +10+14 вдень.

У четвер, 20 жовтня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до світанку. Вдень він посилиться та розпочнеться знову, але ближче до вечора припиниться. Температура +3+5 вночі та +5+7 вдень. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 21 жовтня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря: 0+1 вночі та +4+8 вдень. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду.

На вихідні, 22-23 жовтня, стовпчики термометра піднімуться до +1+3 вночі та +9+12 вдень. У суботу весь день буде хмарним. У неділю протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів на вихідні. 

*за даними сайту sinoptik.ua. 

Також читайте скільки магнітних бур очікують в жовтні, коли саме вони будуть та як вберегтися від шкідливого впливу. Що радять робити метеозалежним, а чого категорично не рекомендують читайте в матеріалі Магнітні бурі у жовтні 2022: календар небезпечних для самопочуття дат

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Max Forosov

    Європа нехай економить, а у нас свої електростанції, можемо собі дозволити котельні на електрику перевести заради ЗДОРОВ'Я НАЦІЇ. Бо в пік грипу і короновірусной інфекції промерзати взагалі протипоказано, інакше й до туберкульозу недалеко.
  • Max Forosov

    Не погано було б вже опалення запускати.

    читач34 reply Max Forosov

    Весь світ нам допомагає, надаючи величезні  кошти для підтримання економіки,  відмовляється від російського газу, підвищуючи плату за газ своїм громадянам і закликаючи їх зменшити потреби на опалення ,аби тільки не підтримувати економіку рашистів, а вам вже включити опалення при +10? Замерзли вже? Думаєте, в окопах тепліше?!

    Читач62 reply читач34

    Подивимось що заспіваєте коли четверг-пятницю темпепатура буде -1+8. У мене в квартирі вже +16.

    Max Forosov reply читач34

    Європейцям на війну не йти. А у нас люди повинні бути здоровими. Ви цілком ймовірно хочете щоб у нас всі були хворі і воювати було нікому.

    Max Forosov reply читач34

    Зараз економите на теплі, а через два роки за зекономлені гроші будете купувати мазі і таблетки від артриту і ревматизму. А через три роки зекономлені гроші (ті що залишилися) витратите на милиці, тому що головний ворог суглобів це холод і вогкість. Ви не звертали увагу на те скільки у нас людей за 60 ходить з милицями, так зверніть. Це фільм жахів - всі пенсіонери з милицями, йдуть і корчаться від болю. Якщо ви не в курсі, то я вам розповім що артрит це страшна хвороба яка при перебуванні в холоді лікуванню не підлягає. Комфортна температура в квартирі повинна бути не менше + 21 градуса, інакше починають боліти суглоби, і не тільки у пенсіонерів, а й маленьких дітей.

    Читач62 reply Max Forosov

    Мрії мої, мрії...

keyboard_arrow_up