Прогноз погоди на перший тиждень січня по Хмельниччині

Прогноз погоди на перший тиждень січня по Хмельниччині
  • У будні будуть дощі та тепло. 

  • А на вихідні слід очікувати дрібний сніг та морози. 

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди.

Наступний, 2024 рік, розпочнеться з тепла. У перший день року денна температура повітря становитиме +4+9 градусів. Але сухо не буде.

Невеликі дощі пройдуть у західних, північних областях, на Вінниччині, Черкащині, у Кропивницькому. а от на решті території буде без опадів. Такий прогноз дає синоптикиня Наталка Діденко. 

Далі температура повітря коливатиметься. Так, 2-3 січня похолоднішає, 4-го знову потепліє, а 5-6 січня понизяться градуси. 7-го січня варто очікувати невелике потепління.

Відео дня
Зображення зі сторінки Діденко

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 1 січня, температура повітря коливатиметься від +2 вночі до +6 вдень. Небо буде вкрите хмарами. Увесь день йтиме сильний дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати.

У вівторок, 2 січня, весь день буде хмарним. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +2 до +5. 

В середу, 3 січня, похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Дрібний дощ зі снігом, який йтиме вночі, вранці зміниться на сильний дощ. У другій половині дня він послабшає і до вечора закінчиться. Температура +1 вночі та +5 вдень. 

У четвер, 4 січня, дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора повинен послабшати. Температура повітря прогріється до +4 вночі до +7 вдень.

В п’ятницю, 5 січня, ввечері на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів.Температура повітря: -4 вночі та +4 вдень. 

На вихідні, 6-7 грудня, стовпчики термометра опустяться до -4 вночі і піднімуться до 0 вдень. В суботу буде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний сніг. В неділю небо буде вкрите хмарами. Дрібний сніг йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

*за даними сайту sinoptik.ua.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up