Температура впаде на 10 градусів: прогноз погоди на тиждень в Хмельницькому

Температура впаде на 10 градусів: прогноз погоди на тиждень в Хмельницькому
Фото: vsim.ua
  • В Хмельницькому очікуються похолодання та мокрий сніг.
  • Дізнавайтеся прогноз на 4 - 8 березня.

В Україні наступного тижня, 4-8 березня, очікується похолодання та подекуди мокрий сніг. Також прогнозується мороз вночі. Про це стало відомо з обласного центру з гідрометеорології.

Якою буде погода на Хмельниччині протягом першого місяця весни, ми розповідали напередодні. Дізнавайтесь,  чого чекати від погоди в березні в окремому матеріалі.

Якою погода буде протягом тижня?

Відео дня

4 березня

За даними обласного центру з гідрометеорології, у понеділок, 4 березня, на Хмельниччині варто очікувати хмарність з проясненнями. Істотних опадів не прогнозують. Температура повітря в області коливатиметься від 1 градусу морозу до 4 тепла, вдень буде 7-12 градусів тепла.

У Хмельницькому вночі очікується 1-3 градуси тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть 8-10 градусів тепла. Вітер дутиме зі звидкістю 5-10м/с

5 березня

Як повідомляють в Українському гідрометеорологічному центрі, у вівторок, 5 березня, в Хмельницькому буде вночі 1-3 градуси з позначкою «плюс», вдень прогнозують 9-11 тепла. Погода буде хмарна, але з проясненнми. Опадів не очікується. Швидкість вітру, за даними – 5-10 м/с.

6 березня

У середу, 6 березня, хмельничанам слід чекати похолодання: вночі стовпчики термометрів опустяться на градус нижче нуля, вдень буде від 2 до 4 градусів тепла. Погода буде хмарною. До того ж, область накриють опади: синоптики попереджають про дощ з мокрим снігом. Вітер буде зі швидкістю 5-10 м/с.

7 березня

У четвер, 7 березня, в обласному центрі очікується вночі від 1 градусу морозу до одного градусу тепла. Вдень, за прогнозами синоптиків, буде 3-5 градусів вище нуля. За даними, небо буде мінливо хмарне. Без опадів. Швидкість вітру 3-8 м/с.

8 березня

У п’ятницю, 8 березня, вночі прогнозують мороз: від 1 до 3 градусів. Вдень стовпчики термометрів покажуть 3-5 тепла. Буде сонячна погода. Опадів не очікується. Вітер буде незначної сили: 3-8 м/с.

Нагадаємо, в березні через сонячну активність прогнозують кілька магнітних бур. Коли чекати небезпечних днів для метеозалежних людей та як вберегтись від магнітних бур, дізнавайтесь тут.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up