Тепло, але дощ: прогноз погоди на 24-30 квітня по Хмельниччині

Тепло, але дощ: прогноз погоди на 24-30 квітня по Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • Тиждень буде похмурий, але не холодний. 

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди на наступний тиждень.

Наступний тиждень розпочнеться із тепла. Але понеділок в Україні дощовим. Протягом дня буде +14+19 градусів. А от дощі будуть від невеликих до помірних в різних частинах країни. 

— Вдень у понеділок, швидше, в другій половині дня, місцями можливі грози. Не лякайтеся, візьміть цю синоптичну особливість до уваги, — пише синоптик Наталка Діденко. 

За її словами, на тижні в середу Україну перетинатиме вологий атмосферний фронт, за яким пошириться холодніше повітря, лише в східній частині залишиться тепла погода,  пройдуть дощі. В кінці наступного тижня тепла погода відновиться.

Відео дня
Фото Укргідрометцентру

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 24 квітня, температура повітря коливатиметься від +6 вночі до +16 вдень. Ясному ранку прийде на зміну хмарна погода, яка утримається у Хмельницькому до самого вечора. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дощ.

У вівторок, 25 квітня, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься до кінця дня. Дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Температура повітря прогріється від +9 вночі до +13 вдень.

В середу, 26 квітня, хмарна погода протримається увесь день. Нічний дощ вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері. Температура +7 вночі та +11 вдень. 

У четвер, 27 квітня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів.Температура повітря прогріється до +6 вночі до +11 вдень.

В п’ятницю, 28 квітня, ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів. Температура повітря: +6 вночі та +11 вдень. 

На вихідні, 29-30 квітня, стовпчики термометра опустяться до +5 вночі і піднімуться до +14 вдень. У суботу хмарна погода протримається увесь день. У неділю протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів на вікенд. 

за даними сайту sinoptik.ua. 

Нагадаємо, синоптики кажуть, що цьогорічний квітень здивує нас своєю непостійністю та перепадом температур. Погода цього місяця буде прохолодною та багатою на опади. Детальний щоденний прогноз читайте в матеріалі Дощі, заморозки та потепління: якою буде погода у квітні 2023 року

До слова, синоптики зробили перші прогнози погоди на весну. Дізнавайтеся якою буде погода в березні, квітні та травні 2023 року на Хмельниччині за посиланням. 

Також в квітні буде 5 короткочасних магнітних бурь. Причина цього явища – обурення магнітного поля Землі, коли планета виявляється під ударом сонячного вітру. Магнітні бурі будуть слабкої, сильної та середньої потужності. Це може призвести до погіршення самопочуття. Коли відбудуться магнітні бурі читайте в матеріалі Магнітні бурі у квітні 2023: коли їх чекати та як вберегти здоров’я

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up