Якою буде погода на вихідні 16-17 березня: прогноз на Хмельниччині

Якою буде погода на вихідні 16-17 березня:  прогноз на Хмельниччині
  • Потепліє, та не надовго.
  • Що чекає хмельничан 16-17 березня, читайте далі.

За даними синоптиків, в цю суботу на Хмельниччині буде сонячно і трішки потеплішає, але в неділю знову повернеться похолодання та мокрий сніг. Крім того, зранку через туман в області можлива погана видимість. 

Про це стало відомо в регіональному гідрометцентрі.

Якою буде погода на Хмельниччині протягом першого місяця весни, ми розповідали напередодні. Дізнавайтесь, чого чекати від погоди в березні в окремому матеріалі.

Відео дня

Яка погода буде на цих вихідних в нашій області?

Прогноз погоди на 16 березня

У суботу, 16 березня, на Хмельниччину повернеться погода з весняним настроєм. Вночі ще подекуди буде холодно, а от вдень повітря прогріється до максимальних +14 градусів. З-за хмар періодично визиратиме сонце. Синоптики попереджають про можливі тумани вночі та зранку. Натомість істотних опадів не прогнозують.

За прогнозом Хмельницького обласного центру з гідрометеорології, у нічну пору доби температура повітря по області коливатиметься від -1 до +4 градусів. Стовпчики термометрів поступово піднімуться і вдень покажуть +9 +14 градусів. В обласному центрі вночі заморозків не прогнозують – температура зберігатиметься у межах від +1 до +3 градусів. Вдень вона зросте до 10-12 градусів 

Прогноз погоди на 17 березня

В неділю, 17 березня, на Хмельниччині буде хмарна погода, але з проясненнями. Вночі опади малоймовірні, а ось під ранок дощові хмари поступово «накриватимуть» область із північного заходу. І вже в другій половині дня опади можливі на всій території Хмельниччини.

Щодо температурних показників, то вночі 17 березня прогнозують від 3 до 5 градусів тепла, а вдень – 7-9 градусів вище нуля. 

Отже, вихідні  на Хмельниччині розпочнуться з теплої та сонячної погоди, натомість з неділі область знову накриють опади.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up