Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Якою буде погода наступного тижня у Хмельницькому

Дізнавайтесь коли буде сонячно, а коли слід прихопити з собою парасольку.

Синоптичний понеділок, кажуть синоптики, принесе в Україну строкату погоду. Відтак, у південній частині країни завтра очікується +30+35 градусів.

У західних областях температура прогріється до +20+25 градусів, в Карпатах подекуди +12+18 градусів. Тепліше традиційно буде на Закарпатті, до +25+27 градусів. У північних областях очікують від +24 до +30 градусів. В центрі від +24 до +32 градуси. На сході України +30+34 градуси.

Дощі з грозами пройдуть у понеділок на Сумщині, в Карпатах, ввечері ще й на Полтавщині та Черкащині. Більша частина території України належатиме завтра переважно сухій погоді. Вітер буде в Україні північно-східний, помірний, попереджає синоптикиня Наталка Діденко

Відео дня

Якою буде погода впродовж тижня на Хмельниччині?

У понеділок, 8 серпня, температура повітря коливатиметься від +12+14 вночі до +24+26 вдень. Вітер північний, 5-10 метрів за секунду. З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У вівторок, 9 серпня, сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +13+15 вночі та +23+25 вдень.

В середу, 10 серпня, хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +13+15 вночі та +23+25 вдень.

У четвер, 11 серпня, вдень на якийсь час небо затягнеться хмарами, але вечір буде ясним, як і ранок. Без опадів. Температура +13+15 вночі та +29+31 вдень. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду.

У п’ятницю, 12 серпня, ранкові хмари протримаються недовго. Вдень та ввечері очікується ясна погода. Без опадів. Температура повітря: +14+16 вночі та +24+26 вдень. Вітер північно-східний, 5-10 метрів за секунду.

На вихідні, 13-14 серпня, стовпчики термометра піднімуться до +17+18 вночі та +21+25 вдень.

У суботу вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Без опадів. В неділю впродовж усього дня буде триматися хмарна погода. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Нагадаємо, у серпні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі. Одна з магнітних бур буде досить потужною, тож матиме вплив на самопочуття метеочутливих людей. Бурі варто очікувати впродовж всього місяця. Триватимуть ці магнітні коливання недовго. Коли саме їх очікувати та як берегтися читайте у матеріалі Магнітні бурі у серпні 2022. Як вберегти себе

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up