Якою буде погода цього тижня у Хмельницькому

Якою буде погода цього тижня у Хмельницькому

Прийдешній тиждень буде ще по осінньому теплим, але й з невеликими дощами. Читайте детальний прогноз. 

Осінь розпочалась різко. Не лише на календарі, а й по погоді. Температура повітря на початку вересня одразу понизилась на десяток градусів. Синоптики прогнозують послаблення ще на кілька градусів цього тижня та невеликі дощі. 

А ось понеділок буде сонячним. 5 вересня впродовж дня температура повітря буде стриманою: прохолодніше на сході та півночі, +15+19 градусів, тепліше на заході та півдні, +17+24 градуси, у центральній частині — помірно тепло, +16+20 градусів. Такий прогноз дає синоптикиня Наталка Діденко. 

Ніч вже буде холодна, передбачається +7+12 градусів, у північних областях та на північному сході +4+9 градусів.

Відео дня

— Більшу частину тижня ми перебуватимемо серед сухої сонячної погоди, серйозні дощі прибудуть в Україну в суботу-неділю. Куди, які, скільки — будемо дивитися разом, — додає Діденко. 

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

У понеділок, 5 вересня, температура повітря коливатиметься від +8+10 вночі до +17+19 вдень. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Вечір буде ясним, як і ранок, але вдень очікується хмарність. Удень очікується дрібний дощ, проте до вечора він повинен закінчитися.

У вівторок, 6 вересня, хмарна погода протримається увесь день. Без опадів. Вітер північно-східний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +5+7 вночі та +16+18 вдень.

В середу, 7 вересня, вранці небо буде знаходитися у полоні хмар, але у другій половині дня повністю від них очиститься. Без опадів. Вітер південно-східний, 3-8 метрів за секунду. Температура повітря прогріється до +5+7 вночі та +16+18 вдень.

У четвер, 8 вересня, день буде хмарним, з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів. Температура +6+8 вночі та +18+20 вдень. Вітер східний, 3-8 метрів за секунду.

У п’ятницю, 9 вересня, впродовж усього дня буде триматися хмарна погода. З самого ранку йтиме сильний дощ. Вдень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря: +10+12 вночі та +21+23 вдень. Вітер північно-східний, 7-12 метрів за секунду.

На вихідні, 10-11 вересня, стовпчики термометра піднімуться до +11+13 вночі та +16+19 вдень. У суботу ранок буде похмурим, та хмари займатимуть своє місце під сонцем до самого вечора. Удень і ввечері буде йти дрібний дощ. Неділя також буде похмурою. Впродовж усього дня очікується дрібний дощ.

*за даними Українського гідрометцентру та сайту sinoptik.ua.

Нагадаємо, у вересні 2022 року очікуються магнітні бурі, які будуть істотно відчутні в Україні та світі. Дві потужні магнітні бурі накриють Землю. Вони впливатимуть на самопочуття метеочутливих людей. Середні та низькочастотні бурі будуть впродовж всього місяця. Коли саме їх очікувати та як берегтися читайте у матеріалі Магнітні бурі у вересні 2022. Як вберегти себе

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up