Жодних морозів: прогноз погоди на 25-31 грудня по Хмельниччині

Жодних морозів: прогноз погоди на 25-31 грудня по Хмельниччині
  • Температура буде похмурою, але плюсовою. 

  • Дізнавайтесь подобовий прогноз погоди.

Вже із неділі на Хмельниччині погіршиться погода. Впродовж доби 24 грудня прогнозують сильний вітер з поривами 15-20 метрів за секунду. Вночі 25 грудня на дорогах буде ожеледиця. А пориви вітру сягатимуть 17-22 метрів за секунду. Синоптики вже оголосили 1 рівень небезпечності, жовтий. Такий прогноз подали в обласному гідрометцентрі. 

Синоптик Наталка Діденко розповіла якою буде погода на Святвечір та Різдво. 24 та 25 грудня очікується вітер, із періодичним снігом. У ніч на понеділок по Україні прогнозує похолодання до -2-6 градусів. А вдень 25 грудня істотно потепліє, до +4+9 градусів. На півдні та південному заході очікується до +10+13 градусів. 

Сніг перейде у дощ. Пориви західного вітру можуть досягати 15-22 метрів за секунду. 

Відео дня
Зображення Укргідрометцентру

Якою буде погода впродовж тижня у Хмельницькому?

В понеділок, 25 грудня, температура повітря коливатиметься від 0 вночі до +9 вдень. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Увесь день йтиме дрібний дощ, який до вечора може посилитися.

У вівторок, 26 грудня, хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря коливатиметься від +6 до +11. 

В середу, 27 грудня, майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура +3 вночі та +6 вдень. 

У четвер, 28 грудня, похмура погода буде триматися впевнено, але вдень можливе недовге прояснення. Без опадів. Температура повітря прогріється до +1 вночі до +8 вдень.

В п’ятницю, 29 грудня, день з самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода буде хмарною. Без опадів. Температура повітря: +4 вночі та +9 вдень. 

На вихідні, 30-31 грудня, стовпчики термометра опустяться до +1 вночі і піднімуться до +6 вдень. В суботу та неділю хмарна погода протримається увесь день. Без опадів.

*за даними сайту sinoptik.ua.

Додамо, із 25 до 28 грудня буде сильна геомагнітна буря. А із 30 до 31 грудня — слабка буря.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up