«Беріть бутерброди і їдемо в Київ»: у Хмельницькому збирають людей для зустрічі із Саакашвілі

«Беріть бутерброди і їдемо в Київ»: у Хмельницькому збирають людей для зустрічі із Саакашвілі
  • З регіонів везуть на Київ цілі автобуси на зустріч із Саакашвілі.
  • В Києві проведуть мирну ходу і народне віче. 

Новини про Міхеіла Саакашвілі не сходять з телеекранів і сторінок інтернет-видань. Екс-президента Грузії і екс-голову Одеської ОДА підозрюють у співпраці з бандитськими групуваннями Курченко-Януковича. Через це його арештували. Затримання проходило із сутичками поліції з активістами, які підтримують політика.

Саакашвілі арештували і відправили в СІЗО. Згодом йому обирали міру запобіжного заходу. Прокуратура просила відправити політика під цілодобовий домашній арешт. Суд прохання не задовольнив і Саакашвілі відпустили в залі суду. Це було в понеділок, 11 грудня.

Повернувшись на волю, Саакашвілі закликав своїх прихильників на зустріч у Києві. Вона запланована в неділю, 17 грудня. Його «Рух нових сил» спонсорує відправлення автобусів з людьми з різних регіонів України. Виїжджатимуть вони і з Хмельницького.

Відео дня

Журналісти спробували записатися на поїздку і розпитали про умови по телефону, який вказаний в оголошенні, що "гуляє" у Фейсбук. Нам повідомили, що за участь в акції не платять. Сказали, що з собою потрібно взяти паспорт і бажано захопити бутерброди та водичку.  Пояснили, що годувати в дорозі не будуть і грошей на харчування чи інші потреби не видаватимуть. Кажуть- все добровільно.

Зателефонувавши вдруге, вже як журналісти, від організаторів почули наступне:

 - У Києві проведуть народне віче і мирну ходу. Будемо виступати за підтримку реформ. Країні необхідні закон про імпічмент, зміни закону про депутатську недоторканість, антикорупцію і вибори, - розповідає vsim.ua координатор «Руху нових сил» у Хмельницькому Сергій Гидзула.

Слідкуйте за новинами Хмельницького і не тільки на vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Любовь Прушинская

    читаю всі коменти і ясно як Божий день- що нам до тієї Європи як "свині до неба". народ ви взагалі здвинутий. нема нормальних коментів -одні матюки. поважайте себе в кінці кінців... гидко читати...... небуде у нас нормально ніколи ..... бо такі вже ми="люди"...

    Мастер Автополив reply Любовь Прушинская

    Ну раз не будет, может пора смириться и жить пусть медленным и стабильным развитием. Чем быстрыми падениями в рогулюционные ямы?
  • Олекса Шумейко

    Українці повині вийти проти антинародних дій влади. Ті хто хоче залишитися в лайні можуть бахати піво на прогнувшому дивані перед зомбоящиком.

    Дімітр Кешишев reply Олекса Шумейко

    Руссошвайнобот з кострубатим перекладом не палиться.
  • Катя Попик

    Вже хвати тих революцій
  • alexandr angel

    Класно, можна поїхати в циру на Сухішвілі, мабуть та 1000 доларів, що " принєсла, какаято дженщина" ще не закінчилась :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up