До парламенту проходять 5 партій - опитування

До парламенту проходять 5 партій - опитування
  • Оприлюднені результати соцопитування центру “Соціальний моніторинг”.
  • Рейтинг лідера електоральних симпатій партії “Слуга народу” впав.
  • Близькими до прохідного порогу є дві партії.

Серед опитаних, які вже визначилися із своїм вибором, найбільше голосів й надалі віддають партії “Слуга народу”. Та рейтинг політсили впав на 4,2%. Меншим він став у “Радикальної партії Олега Ляшка” (-0,7%).

Натомість виросли рейтинги в партій “Опозиційна платформа - За життя” (+1%), “Батьківщина” (+1), “Голос” (+1,4%), “Європейська солідарність” (+0,1%), “Сила і Честь” (+0,2%), “Громадянська позиція” (+0,3%), “Опозиційний блок” (+0,3%) та “Свобода” (+0,1%). Без змін у “Самопомічі”.

Загалом, за результатами опитування, до парламенту проходять 5 партій. Ще дві перебувають близько до подолання порогу. Далі дивіться рейтинг електоральних симпатій українців:

Відео дня
  1. Слуга народу - 43,2%
  2. Опозиційна платформа - За життя - 12%
  3. Батьківщина - 9,4%
  4. Голос - 8,2%
  5. Європейська солідарність - 8,2%
  6. Сила і Честь - 4,1%
  7. Громадянська позиція - 3,9%
  8. Опозиційний блок - Партія миру та розвитку - 2,2%
  9. Радикальна партія Олега Ляшка - 2,1%
  10. Свобода - 1,8%
  11. Українська стратегія Гройсмана - 1,6%
  12. Самопоміч - 1,2%
  13. Інші - менше 1%

Також на сайті групи “Соціологічний моніторинг” йдеться, що точно готові йти на вибори 46% опитаних, скоріше підуть - 37,7, скоріше ні - 6% і точно не підуть 6,6%. 

Читайте також:

Яких кандидатів від Хмельницького оберете на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)

Яку партію оберете на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)

Яких кандидатів від Хмельниччини підтримаєте на парламентських виборах? (ГОЛОСУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олекса Шумейко

    Опозиційна платформа - За життя - це  12%.  Хмельничани куму Ху..ла дають 12%. Постійно до влади прибивається якесь лайно.
  • валентина

    Просто люли не читают историю, или её плохо в школе рассказывают. Сначала была большая римская империя. Помните,фильмы, как там мучали хрестиян. Она развалилась. Образовалась византийская империя, с столицей Константинополь. Ето была империя стран при чёрном море, причерноморья. Ездили в Турцию  ? Стамбул ето столица когдашней Византии. После етого турки и татаре напали на Византию и образовалась османская империя, османия. Они пошли дальше и захватили киевскую русь ( украинцев) . А столица османской империи была в Бахчисарай, там жили ханы Татарстании. Туда ездили дань давать все государства. А в Симферополь был большой невольничий рынок. А Россия в то время только образовывалась. Помните князь Владимир переженил всех своих детей с европейскими князьями и дочерями. А когда умер, то дети начали ссорится меж собой. Вот тогда их , большую империю, державу киевскую русь и захватили турки и татары. А Юрию Долгорукому недали земли, вот он пошоло за Урал и построил Москву, маленький городок. Вы поймите, мы воюем с Россией за историю. Они хотят отобрать историю. И когда османская империя захватила и Россию и Украину, тогда пришли поляки и литовские князья, и освободили нас. Прогнали турков и татар. Тогда Европа дала нам развитие, как и сейчас. Ввела магдебургское право. Цевелизация вернулась на Украину. А мы сейчас сново движется в османскую империю ,так или нет ??
  • Ian Broshchuk

    В реальности четвёртую строчку возьмёт Шарий, а Вальцман и Попйиколу взаимно уничтожатся, не дав друг дружке пройти 5-процентный барьер. Ну и слава Богу, в общем-то.
  • юрій пантелеймонов

    СЛУГА НАРОДУ - ЦЕ ШЛЯХ ДО РОЗВАЛУ КРАЇНИ...НАШ ШЛЯХ ДО ЄВРОПИ ЧЕРЕЗ "ЄВРОПЕЙСЬКУ СОЛІДАРНІСТЬ!!!!!!!!!! ДУМАЙТЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!

    IGOR reply юрій пантелеймонов

    За 5 лет нам хватило "еврейской солидарности" с головой...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up