Губернатор Василь Ядуха: санкцій проти студентів не буде (ВІДЕО)

Губернатор Василь Ядуха: санкцій проти студентів не буде (ВІДЕО)
Таку заяву зробив губернатор Хмельницької області стосовно студентів хмельницьких вишів, які 27 листопада провели страйк і вийшли на майдан висловити свою позицію щодо євроінтеграції України.

- Я особисто попрошу ректорів, або вони не вживали санкцій проти студентів, - каже Василь Ядуха. – Але потрібно поєднувати час навчання і виділяти час, аби вийти на майдан. Ми будемо підтримувати молодь, щоб до неї не застосовували будь-яких заходів впливу.

Голова облдержадміністрації заявив, що стратегічний курс Президента України на поглиблення євроінтеграції незмінний.

- Спекуляції тут нікому не потрібні. Облдержадміністрація чітко підтримує курс Президента і прагнення жителів Хмельниччини щодо підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Це однозначно, – каже Василь Ядуха. - На рівні Хмельницької області не було жодного зауваження про те, що обласне керівництво зробило бодай півкроку в плані перешкоджання людям висловити свою точку зору.

Відео дня
>

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:30 Цьогоріч жителі Хмельниччини сплатили більше податку ніж торік: скільки 14:42 На Хмельниччині суд повернув державі важливу пам’ятку археології 13:50 Суд оштрафував чоловіка з Хмельниччини за торгівлю квітами на вулиці 13:45 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 13:02 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 12:12 На Хмельниччині спостерігали рідкісне північне сяйво (ФОТО) 11:22 У Шепетівці палав мікроавтобус 10:36 У Хмельницькому районі спіймали чоловіка, який рибалив забороненим знаряддям 09:55 Загинув від удару дрона: сім’ї прикордонника з Хмельниччини вручили відзнаку 09:06 Порушення на 28 мільйонів під час закупівель виявили прокурори на Хмельниччині 20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up