Зеленського запитали про голову Хмельницької ОДА. Що він відповів

Зеленського запитали про голову Хмельницької ОДА. Що він відповів
Колаж - vsim.ua. Фото Володимира Зеленського - "Укрінформ".
  • Президент України провів прес-марафон і відповів на запитання журналістів.
  • Одне з них стосувалося візиту Зеленського до Хмельницького і призначення голови ОДА.
  • Що він на це відповів, читайте далі.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 10 жовтня, зібрав прес-брифінг. Там він відповідав на запитання журналістів різних видань і телеканалів. Одне із них стосувалося Хмельницького та того, коли буде призначений голова Хмельницької ОДА, Задала його Катерина Даценко із “33 каналу”.

  • Коли Ви приїдете в Хмельницький і представите голову Хмельницької ОДА?

  • Така складна ситуація з губернаторами. Я вам не можу навіть… Без будь-якого впливу. Мені показують, приносять одну-дві людини на область, які хочуть бути губернаторами. Ніхто не хоче, ніхто не може. Всі кажуть “зарплата нас така не влаштовує”. Знаєте, які люди приходять і кажуть: “Ладно, але ж я можу заробляти, як я можу”. Розумієте які? Я не хочу навіть розмовляти з такими людьми. Це моя проблема - губернатори. Я знаю,-відповів Володимир Зеленський. - Призначимо. Повинні призначити найближчим часом. У Хмельницькому, до речі, мені показали всього дві кандидатури. І знаєте, що відбувається. Як я тільки починаю когось розглядати, стільки бруду на цю людину виливають всі. Місцеві, не місцеві. Будь-які засоби масової інформації. Тому що клани борються. Не хочуть втратити нічого. 

    Відео дня
    /li>

Нагадаємо, що 11 червня було оприлюднено указ президента України про звільнення тодішнього голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового. З того часу його обов’язки виконує Володимир Кальніченко. Тому наша область вже четвертий місяць чекає на нового голову ОДА.

Додамо, що після цього Вадим Лозовий спробував стати народним депутатом. Та програв вибори в мажоритарному окрузі кандидатці від “Слуги народу” Олені Копанчук. Остання, до слова. вже встигла потрапити в скандал у Верховній Раді, коли попалася на кнопкодавстві.

Вчора, 9 жовтня, стало відомо про нового голову ОДА в сусідній Тернопільській області. Це - Ігор Сопель

Читайте також: Кого варто призначити на посаду голови Хмельницької ОДА? (ОПИТУВАННЯ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олексій

    Те що він говорить навіть зрозуміти важко
  • Юрій Курін

    Симчишин: якусь ямку задули асфальтом у хмельницькому-1.5 млн гривен списали з бюджета міста,якусь в дит садок бесідки поставили-15 млн гривен списали,грибки на пляжі підремонтували -300 тисяч , треба аудит провести розтрат народних коштів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up