Сесія Хмельницької облради: Загородного звинуватили у підкилимних та закулісних іграх

Сесія Хмельницької облради: Загородного звинуватили у підкилимних та закулісних іграх
Сесія Хмельницької облради не розпочалася через блокування президії. Фракція «За конкретні справи» незадоволена тим, що ряд питань вирішується без будь-яких погоджень. Причиною таких дій «герегівців» стала відсутність їхнього представника в списку кандидатів на посади заступників голови.

Загородний знову може залишитися без заступників. Пропозиції по двох кандидатах, які він отримав, не задовольняють фракцію «За конкретні справи». Депутати від партії Гереги хочуть бачити на одній з посад свого представника. Це стало чи не головною причиною блокування президії обласної ради.

Під час оголошення офіційної заяви від партії «За конкретні справи» Неоніла Андрійчук неодноразово звинуватила Михайла Загородного в недотриманні регламенту, підкилимних та закулісних іграх та непродуктивній роботі на посаді голови обласної ради.

- Досі на розгляд сесію не винесено програму соціально-економічного та культурного розвитку області, не розроблюються та не впроваджуються заходи реалізації стратегії розвитку Хмельниччини, - заявила Неоніла Андрійчук. – Ми не беремо участі в закулісних іграх, які спостерігаємо при обранні заступників обласної ради. Засуджуємо спроби підкилимного розподілу цих важливих посад.

Відео дня

Фракція «За конкретні справи» закликала депутатський корпус зняти з розгляду ряд питань. Серед них і питання фінансування об’єктів з фонду регіонального розвитку. Ну і, звісно, питання обрання заступників.

- Я отримав лише дві письмові пропозиції від фракцій. «Батьківщина» пропонує на посаду заступника Валерія Лєскова, «Самопоміч» - Олександра Драгана. Я не володію телепатією, щоб знати, хто кого хоче висунути. Тому пропоную всім головам фракцій зібратися у мене в кабінеті для консультацій.

Після виступу Загородного сесія так і не розпочалася. Голови усіх фракцій пішли на перемовини. Якими будуть їх результати та чи отримає голова Хмельницької обласної ради своїх заступників ви зможете дізнатися, слідкуючи за оновленнями разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Да, зачем им сразу честно и открыто работать??? Это же брать на себя ответственнось, что противоречит Киеву. Лучше играть в дупутатов, так и протянуть до следующих выборов.
  • Любов Коломенко (Величко)

    "громада політичної партії "за конкретні справи"--це що за суб'єкт ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up