#СкороВибори: що хмельничани кажуть про Анатолія Гриценка, як кандидата в президенти

#СкороВибори: що хмельничани кажуть про Анатолія Гриценка, як кандидата в президенти
  • 31 березня в Україні відбудеться перший тур президентських виборів.
  • Редакція vsim.ua продовжує серію публікацій #СкороВибори.
  • Сьогодні дізнаємося думку хмельничан про Анатолія Гриценка.

31 березня в Україні відбудеться перший тур президентських виборів. Наразі передвиборча кампанія в самому розпалі. Журналісти vsim.ua продовжують серію публікацій #СкороВибори. Ми будемо запитувати хмельничан, що вони думають про того чи іншого зареєстрованого у ЦВК кандидата в президенти.

Що хмельничани кажуть про Анатолія Гриценка, дивіться у відео.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9"> Читайте також:

Що хмельничани кажуть про Юлію Тимошенко, як кандидата в президенти

Що хмельничани кажуть про Руслана Кошулинського, як кандидата в президенти

Що хмельничани кажуть про Володимира Зеленського, як кандидата в президенти

Що хмельничани кажуть про Олега Ляшка, як кандидата в президенти

Що хмельничани кажуть про Петра Порошенка, як кандидата в президенти

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram та Instagram.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Артём Летов

    закончилось лавэ у толика от распродажи армейского оборудования,хочет пополнить закрома.Напрасно тужишься болезный,ты не проходной,не проскакивает твоя лапша на уши народа,сроки маленькие между приключениями по твоей каденции на посту министра без портфеля.
  • Ірина Хмельницька

  • Alex Yudin

    Гриценко вкотре спалився щодо змови з Порошенко! Він є технічним кандидатом! В штаб Гриценко вже входять люди Порошенко з БПП!
  • Вікторія Дунаєвецька

    Слабак він і боягуз!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up