У Симчишина готують позов на “ICTV” через сюжет про побиття журналіста

У Симчишина готують позов на “ICTV” через сюжет про побиття журналіста
  • Напередодні місцевих виборів журналіст Максим Моргун заявив про побиття.
  • Чоловік пов’язав це зі своїми матеріалами щодо міського голови.
  • Олександр Симчишин вимагав спростування й тепер готує позов до суду.

Журналіст із Хмельницького Максим Моргун заявив про побиття. За його словами, на нього напали біля власного будинку. Він розповів, що до нього підбіг невідомий та почав завдавати удари, більшість із яких — по голові. Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин», який опублікували на YouTube 21 жовтня.

Максим Моргун пов’язав напад зі своєю журналістською діяльністю. Він повідомляв, що має ряд критичних матеріалів, які стосуються Олександра Симчишина. Детальніше ми вже розповідали про це раніше. За словами заступника начальника поліції Хмельниччини Валентин Білянського, Максим Моргун не звертався до правоохоронців стосовно свого побиття. 

Сьогодні, 26 жовтня, Олександр Симчишин прокоментував дану ситуацію. Він розповів, що готує позов до суду. Сюжет “Надзвичайних новин” він назвав “брєдовим матеріалом” і сказав, що звертався до телеканалу за наданням ефірного часу для спростування. Відповідь міський голова так і не отримав. 

Відео дня

Тепер Олександр Симчишин планує звернутися до суду. Каже, можливо, буде позов про відшкодування матеріальних збитків. 

Читайте також: Симчишин розповів про майбутні кадрові зміни та монобільшість у міськраді

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі (11)
  • Аскольд

    Аз есмь царь! Тепер можна ВСЕ!!!
  • Оксана Супрунюк

    Есть хорошее слово в украинском языке - маячня. Но его никогда и никто не использует. Все говорят брєд и брєдовий. Интересно, закон о украинизации обяжет наконец-то чиновников говорить правильно? Ну хотя  бы в официальных заявлениях и публичных выступлениях?
  • PutnickFree

    "на того чоловіка, якого нібито хтось бив, у той день було складено протокол за розпиття алкогольних напоїв у громадському місці"
    В такому стані буває і стовпи нападають і паркани і дерева, буває що і асфальт прямо перед носом підіймається ;)
  • Рита Титаренко

    В ФБ  був такий матеріал! Сам журналіст розказував, що на нього напали і, очевидь, ICTV, теж, почерпнуло із соцмереж цей матеріал! А, що  і як було ми не знаємо! Перед виборами в ФБ такого надивилися і начиталися ,як кандидати використовують чорний піар, аби, дорватися до влади, що, потім не знаєш кому з них вірити!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up