Кондитерські Хмельницького: десерти, солодощі, торти, які не залишать вас байдужими

Кондитерські Хмельницького: десерти, солодощі, торти, які не залишать вас байдужими

Організм наполегливо вимагає солодкого? Чому б не підвищити рівень ендорфінів мигдальним круасаном, еклером або великим шматком торта? Ми підготували невеличку добірку місць, де для вас спечуть найсмачніші торти, тістечка, пироги і кекси.

Дім фамільних солодощів ТМ «Насолода»

Адреса: вул. Курчатова, 6/5
Контакти: 0 (800) 21-43-45 , (097) 239- 87-26
Графік роботи: ПН-ПТ 09:00-18:00
ТМ Насолода Facebook Instagram
Nasoloda Exclusive Facebook Instagram

ТМ "Насолода" знають всі хмельничани. Компанія має більш ніж 20 років досвіду, має власну історію.

У нас Ви можете придбати солодощі та торти в кондитерських магазинах. Приймаємо замовлення на торти з індивідуальним дизайном.

ТМ "Насолода" стала першою кондитерською компанією в Україні, яка вивчила технологію фото-тортів. І ми продовжуємо працювати з фото-технологіями на пряниках та інших солодощах, а наші технологи щороку навчаються за кордоном, щоб принести оригінальні ідеї та кращі харчові методики та технології з усього світу.

Враховуючи нові тенденції, тренди та побажання наших клієнтів, нещодавно наша команда представила одне із найбільших наших досягнень за останній час - Nasoloda Exclusive. Це місце де можна замовити торти з ексклюзивними начинками, найвишуканіші торти та Candy Bar. Під замовлення можна замовити солодощі під Вашу тематику до будь-якого свята. Крім того, Ви зможете придбати солодощі з собою або ж на подарунок у вишуканих наборах - цукерки, шоколад, печиво, тощо в нашому магазині, що знаходиться в ТРЦ «Квартал»
Для більшості наших поціновувачів, наша продукція асоціюється з домашнім теплом та затишком, смаком дитинства та улюбленими солодощами.

Живіть солодкого з «Насолодою»

Кондитерський дім Вацак

Контакти: (067) 430-07-70 (працює "Солодка доставка")
Facebook Instagram YouTube

19 років працюємо для українців!

  • cмачні торти (весільні, тематичні, корпоративні, з нанесенням логотипу, дитячі)
  • печиво
  • цукерки
  • рулети
  • зефір
  • желе
  • тістечка
  • пісна продукція
  • хлібо-булочні вироби
  • вироби на замовлення

Кожен десерт – це витвір кулінарного мистецтва, в які наші майстри вкладають всю свою душу та талант. Ми творимо солодощі, які дають відчуття рідного, щастя та домашнього затишку. Ми творимо те, що містить доброту, любов і красу.

Кав’ярня-кондитерська ZERNO

Адреса: вул. Свободи, 55
Контакти: (096) 328-328-2
Графік роботи: ПН-НД 08:30-21:00
Facebook Instagram

Обрати святковий торт не легко, адже він повинен стати справжньою родзинкою банкету, зачарувати зовнішнім виглядом та вразити вишуканим смаком навіть найвибагливіших гостей!

Наш кондитер знає як зробити ваше життя солодшим, а настрій чудовим та неперевершеним. Куштуючи тортики та випічку нашої кав’ярні-кондитерської ZERNO, ви отримаєте незабутні емоції, адже вона не лише естетично приваблива ззовні, а й дуже смачна.

Вся наша продукція готується виключно зі свіжих та якісних продуктів. У виробництві кондитерських виробів ми застосовуємо новітні технології та тренди.

Ми пропонуємо: 

  • торти під замовлення, на будь який смак та свято;
  • смачнющі тарти;
  • мусові десерти, створені за новітніми технологіями, які відповідають останнім трендам кондитерського мистецтва;
  • еклери;
  • капкейки та печиво;
  • кейк-попси;
  • макаруни;
  • фруктовий зефір;
  • бізе;
  • десерт Павлова;
  • тарталетки;
  • запашна кава, какао, чай.

Також під замовлення робимо Candy Bar та короваї за Вашим смаком.


Кондитерська майстерня «ElitTort»

Адреса: вул. Свободи, 55
Контакти: (067) 311-49-75  
Instagram


Кафе "Кондитерська Лавка"

Адреса: вул. Проскурівська, 15
Контакти: (093) 812-66-01
Facebook Instagram


Кафе-кондитерска Sweet Family

Адреса: вул. Трудова, 6А
Контакти: (098) 885-58-82
Facebook Instagram


Перша кондитерська Стожари

Адреса: вул. вул. Купріна, 54/6
Контакти: (067) 382-08-98
Facebook Instagram

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up